Ivan Bubalo ima određeno mišljenje o domaćim glazbenicima i ne boji ga se podijeliti sa svima.

Galerija


Splitski menadžer nema dlake na jeziku.

Vezani članci Nina Badrić Nina Badrić zbunila fanove fotkom koju je objavila, neki su se zapitali je li to njezina dvojnica Zajednica svojim smjernicama pomaže mladim roditeljima u prehrani njihove dojenčadi Nepresušna inspiracija za obroke dojenčadi: Ovo su žene koje dijele svoja iskustva i rješavaju dileme roditelja

Ivan Bubalo već duže vrijeme koristi svoj Facebook profil kako bi na vrlo otrovan način komentirao glazbenike u Lijepoj Našoj.

Nina Badrić (Foto: Instagram)
Ivan Bubalo (Foto: Facebook) Foto: Facebook

Teško je na jednom mjestu prikupiti sve pjevače koji su se našli na tapeti, no kratki zaključak izgledao bi ovako: menadžer najviše hvali pjevače iz Splita, obožava Lidiju Bačić, dok mu ostatak estrade uglavnom nije po volji.

Tako se na Ninu Badrić, koja je svakako jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica, obrušio nekoliko puta. "Split ima dvoranu od 1500 mjesta, drugu od 5000 i treću od 10000. Nije nikada tu nastupila jer ne bi napunila ni pola najmanje", prošle je godine za nju komentirao dotični, a prije nekoliko dana ponovno ju je spomenuo na Facebooku.

Tako je ispod fotografije novinskog članka u kojem stoji da je Nina pjevala jednoj obožavateljici u dnevnom boravku, nakon pobjede na jednoj nagradnoj igri, komentirao: "Ja tako mislim... ja to znam. Evo došla Nina u Split... i napunila dnevni boravak..." A je**ni boravak je 4 x 3...", dodao je u komentarima kratko, ali dovoljno.

No pregledom njegova profila nismo mogli ne primijetiti kako je 20. rujna Bubalo ipak imao samo riječi hvale za istu Ninu po kojoj sada pljuje. "Ja tako mislim, ja to znam, ja tako mislim, što je, je - odlična balada, odlična interpretacija. Ukratko - hit. Samo nemojte napisati da je 'urbana' jer to ne postoji. Nego, izvrstan tekst, izvrsna muzika, izvrstan aranžman i izvrsna interpretacija. Sigurno veliki, veliki hit", napisao je uz nekoliko njezinih fotografija.