Iako je regijom odjeknula vijest kako je srpska zvjezdica privedena u Crnoj Gori izgleda da to ipak nije istina...


Prema pisanjima srpskih medija odvijala se prava drama na aerodromu u Crnoj Gori, no izgleda kako se ništa od toga ipak nije dogodilo. Sama Soraja Vučelić se oglasila povodom svog uhićenja i poručila kako je to sve izmišljeno.

Soraja u lisicama: Uhićena u Crnoj Gori

Vezani članci Hrvatica napustila sedmomjesečnu bebu Šokantna snimka: Hrvatica napustila bebu u Italiji i pokušala pobjeći vlakom BiH parlament (Foto: Zvonimir Coric/Vecernji list) Sumnja na korupciju: Uhićena potpredsjednica Parlamenta Federacije BiH

'Ta informacija nema veze s mozgom. Upravo sam se probudila i saznala iz medija portala da su me privodili. Niti me je itko privodio, niti to ima veze s istinom. Nekome je baš dosadno pa izmišlja. Voljela bih da nađu neku drugu zanimaciju, a da mene ostave na miru. Ovo je već treći put da pišu istu stvar, a da ja demantiram', rekla je plastična ljepotica za srpski portal. 

Slavni Neymar ponovno se osvrnuo na vezu sa srpskom starletom

 

A photo posted by Sara (@sorajavucelic) on

Soraja je navodno bila privedena nakon što je mjesecima izbjegavala zbog ubojstva Armina Muše Osmanagića. Navodno je i istog dana puštena iako ona tvrdi drugačije. Osmanagić je likvidiran u svom ugostiteljskom objektu, a navodno je bio vođa tzv. barskog mafijaškog klana. Soraja je bila često viđana u njegovom društvu, a sumnjalo se i kako prikriva važne dokaze u istrazi.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook