To nitko nije očekivao

Šokantno priznanje: 'Bila sam silovana kad sam imala 12 godina'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pamela Anderon šokirala je sve okupljene na humanitarnoj večeri u Cannesu kada je otkrila uznemirujuće dijelove iz svoje prošlosti.

Slava glumica i aktivistica Pamela Anderson otkrila je šokantnu tajnu tijekom večere u Cannesu na filmskom festivalu.

Pogledaj i ovo showbuzz Pamela u Cannesu FOTO Slavni dekolte i dalje je postojan u 46. godini

Tokom humanitarne večere na kojoj je predstavila svoju udrugu za zaštitu životinja, Pamela je otkrila kako je kao djevojčica bila zlostavljana, s 12 godina je bila silovanja, a godinu nakon našla se na meti i bande.

Pamela Anderson prestavila zakladu za zaštitu životinja u Cannesu

'Nisam imala lako djetinjstvo. Usprkos roditeljima koji su me jako voljeli, dadilja me maltretirala  kada sam imala šest godina', počela je Pamela svoju priču pred 200-tinjak ljudi na večeri, te je nastavila: 'Išla sam kod prijatelja i njegov stariji brat mi je pokazati nešto s leđa, što se pretvorilo u masažu leđa i silovanje. To je bilo moje prvo heteroseksualno iskustvo. On je imao 25 godina, a ja 12.'

No tu muci nije bio kraj, jer je Pamela imala dečka u školi koji ju je isto tako silovao zajedno sa svih šestero prijatelja. 'Htjela sam nestati s lica zemlje', priznala je Pamela. Gosti su bili šokirani Pamelinim govorom, a njezinu hrabrost mnogi su podržali, piše Daily Mail.

Playboyeva djevojka prošla je mnogo toga u životu, no njezin najveći ponos su sinovi te zaklade u kojima pomaže onima koji se ne mogu zaštiti sami – životinjama. Zbog svega što je proživjela, njezine odluke sada imaju i puno više smisla.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene