Javnost želi odgovore

TKO JE UBIO JELENU? Policija privela jednog mladića, a za njegovim bratom još traga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dok su obitelj i prijatelji ispratili Jelenu na posljednji počinak, policija neumorno radi na rješavanju ovog jezivog zločina.

Pjevačica Jelena Krsmanović ubijena je 2. travnja. Njezino je tijelo pronađeno u jarku blizu mjesta na kojem je svakodnevno trčala. Nesretna Jelena zadobila je više od 30 udaraca tupim predmetom što ju je i usmrtilo. Izvori bliski policiji navode kako je vrlo moguće da je Jelena poznavala svog ubojicu, ali isto tako postoji mogućnost da se radi o opsjednutom obožavatelju koji je do Jeleninih osobnih podataka došao putem društvenih mreža.

Pogledaj i ovo showbuzz Priča se po zatvoru NAJNOVIJE - PJEVAČICU JE NAVODNO UBIO ROBIJAŠ s kojim je bila u vezi

DNK analizom ispod Jeleninih noktiju nije pronađeno ništa što bi pomoglo istrazi, ali mediji javljaju kako će biti napravljene dodatne analize.

Prijatelji i obitelj danas su se oprostili od Jelene. Na pogrebu je bilo više stotina ljudi između kojih i poznata imena sa srpske estrade.

Policija je na informativni razgovor privela mladića I.R. koji živi nekoliko stotina metara od mjesta zločina. Policija traga i za njegovim bratom koji im je od ranije poznat. Njegov otac tvrdi kako su prije odvođenja njegovog sina detaljno pretresli kuću. Mladić navodno nije osumnjičen, a policiji je poznat zbog pljački zbog kojih je ranije bio zatvaran. Njegov otac tvrdi kako je I.R. bio kod kuće u vrijeme ubojstva, javlja 'Blic.rs'.

 

A photo posted by Jelena Krsmanović (@jecakrsmanovic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene