Dok su obitelj i prijatelji ispratili Jelenu na posljednji počinak, policija neumorno radi na rješavanju ovog jezivog zločina.


Pjevačica Jelena Krsmanović ubijena je 2. travnja. Njezino je tijelo pronađeno u jarku blizu mjesta na kojem je svakodnevno trčala. Nesretna Jelena zadobila je više od 30 udaraca tupim predmetom što ju je i usmrtilo. Izvori bliski policiji navode kako je vrlo moguće da je Jelena poznavala svog ubojicu, ali isto tako postoji mogućnost da se radi o opsjednutom obožavatelju koji je do Jeleninih osobnih podataka došao putem društvenih mreža.

Vezani članci Talijanska policija, ilustracija Zločin koji je zgrozio Italiju: Muškarac iz Hrvatske ubio svoje dijete (2), mučio ga i na njemu gasio čikove Derek Chauvin Policajac koji je usmrtio Georgea Floyda osuđen na više od 22 godine zatvora: "Zloupotrijebio je svoj autoritet"

DNK analizom ispod Jeleninih noktiju nije pronađeno ništa što bi pomoglo istrazi, ali mediji javljaju kako će biti napravljene dodatne analize.

Prijatelji i obitelj danas su se oprostili od Jelene. Na pogrebu je bilo više stotina ljudi između kojih i poznata imena sa srpske estrade.

Policija je na informativni razgovor privela mladića I.R. koji živi nekoliko stotina metara od mjesta zločina. Policija traga i za njegovim bratom koji im je od ranije poznat. Njegov otac tvrdi kako su prije odvođenja njegovog sina detaljno pretresli kuću. Mladić navodno nije osumnjičen, a policiji je poznat zbog pljački zbog kojih je ranije bio zatvaran. Njegov otac tvrdi kako je I.R. bio kod kuće u vrijeme ubojstva, javlja 'Blic.rs'.