Samo u štiklama

AMERIKA NA NOGAMA Slika gole Melanije Trump izašla na naslovnici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Amerika bruji o goloj Melaniji Trump. Hoće li to pomoći ili odmoći Donaldu Trumpu u kampanji?

Naslovnica New York posta stigla je, čini se, u ne baš povoljnom trenutku za Donalda Trumpa. Melanija u golišavom izdanju izazvala je brojne reakcije u SAD-u.

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump Zna se i zašto Trump nakratko završio iza rešetaka, no svi se pitaju kamo je nestala njegova Melania, mjesecima je nitko nije vidio!

Samo nekoliko dana od završetka konvencije republikanaca i demokrata u Americi, ovu zemlju na noge je digla možda buduća prva dama.

Reakcije su podijeljene. Dok jedni misle da će ovo Donalda Trumpa baciti na koljena, drugi smatraju kako će ovo samo začiniti kampanju te pomoći Trumpu da dođe do Bijele kuće.

Kako je Melanija dugo godina bila model, iza sebe ima dosta golišavih fotografija, no ova gdje je samo u visokim potpeticama po mnogima je 'malo previše'.

New York Post ponosno je izbacio ovu naslovnicu. 'Melanija Trump kakvu još niste vidjeli' i to s prednje i stražnje strane, očekivano je digla prašinu. Baš kao i njezin govor koji je nedavno ocijenjen kao prepisan od Obamine supruge.

Fotografije su napravljene još 1995. Napravio ih je francuski fotograf Alé de Basseville. 'Melanija je odlična i ima jaku osobnost. Bila je jako ljubazna', kazao je za Post slavni fotograf koji tvrdi da je Melanija uvijek bila besramna pred fotoobjektivom.

Fotografije pogledajte OVDJE.


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene