kao iz filma

Slavni paparazzo ubijen u Rimu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Daniel Lo Presti opsjedao je mnoge zvijezde, a njegova priča lako bi se mogla uklopiti u filmski scenarij. Danas je upravo on smaknut u Rimu.

Daniel Lo Presti svojim je objektivom ulovio mnoge u nejnezgodnijim trenucima, no njegov kraj bio je prilično šokantan. Smaknut je jednim metkom u glavu. Pronašao ga je prijatelj kako leži u krvi na stazi za trčanje u parku u Rimu.

Pogledaj i ovo showbuzz Samo za 18+ Seks na plaži zvijezde srpskog reality showa

'Za sada još nismo isključili povezanost njegovog posla i ubojstva. Sve provjeravamo, od toga na čemu je radio u zadnje vrijeme do liste telefonskih poziva', poručili su iz policije za Il Messaggero.

Ne isključuje se i mogućnost da ga je ubio netko čije je fotografije posjedovao, sve pomalo podsjeća na mafijašku likvidaciju. Prije samo mjesec dana, njegov kolega iz agencije LaPresse Danilo Ceretti poginuo je u mister misterioznoj prometnoj nesreći. Policija sada istražuje postoji li povezanost između tih slučajeva.

>> Paparazzo poginuo jer je pratio Ferrari Justina Biebera

Lo Presti je svojim objektivom 'uhvatio' brojne zvijezde uključujući Rihannu, Beyoncé, Angelinu Jolie, Scarlett Johansson... Postao je svjetski poznat nakon što je Brad Pitta fotografirao na Malti u društvu mlade asistentice koju je spasio na setu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene