Plastične operacije među poznatima i slavnima danas su sasvim uobičajena stvar.

Galerija


Plastične operacije među slavnim facama nekada su bile tabu-tema, no danas su sasvim uobičajena pojava.

Vezani članci Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Majka slavnog glumca koja se bliži 100. rođendanu danas žali zbog operacija kojima se željela uljepšati Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Operacije su, nažalost, deformirale lice nekad lijepe glumice poznate po okruglim obrazima

Drugim riječima, malo je slavnih koji nisu koristili usluge plastičnih kirurga kako bi se dodatno uljepšali, no još uvijek im je problem priznati što su sve radili na sebi.

Ponekad je neke promjene doista teško uočiti, no češće su odlasci pod nož itekako očiti pa samim nepriznavanjem istine slavne osobe ispadaju smiješne.

Kylie Jenner tako se pretvorila iz "ružnog pačeta" u labuda, često se moglo čitati u stranim medijima, no do danas je priznala samo da je stavljala filere u usne, iako je očito kako je na sebi promijenila doslovno sve.

S druge strane, glumica Megan Fox operacijom nosa transformirala je lice, ali i dan danas izgleda fantastično, dok se isto ne može reći za njezinu kolegicu Renee Zellweger, koju su operacije deformirale te dovele na rub neprepoznatljivosti.

Uvjerite se sami!