Smanjite malo doživljaje

Žrtve fotošopa: Na naslovnicama žene bez mane, u stvarnosti svijetom hodaju s celulitom kao i ostale smrtnice

Rosie HW Fotosop (Foto: Profimedia) Rosie HW Fotosop (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Rosie HW Fotosop (Foto: Profimedia) Serena Williams Fotosop (Foto: Profimedia) Tori Spelling Fotosop (Foto: Profimedia) Ashley Graham Fotosop (Foto: Profimedia, Instagram) Mary J Blige Fotosop (Foto: Profimedia) Beyonce Fotosop (Foto: Profimedia) Iggy A Fotosop (Foto: Profimedia) +0 Ambrosio Fotosop (Foto: Profimedia, Instagram) Galerija

Donosimo vam nekoliko slavnih dama koje su bile "žrtve fotošopa".

Da se slavni itekako uljepšavaju fotošopom prije nego što osvanu na određenoj naslovnici, poznato je odavno.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 4 ma kao sestre! Zanosna brineta iznenadila je objavom sa kćeri koja izgleda kao njezina dvojnica, uživale su na havajskoj plaži!

To posebno vrijedi za pripadnice ljepšeg spola koje uporno žele pokazati svijetu kako su imune na starenje, pojavu celulita na kritičnim mjestima i slično, iako svi dobro znamo kako je to jednostavno nemoguće.

Ashley Graham Fotosop (Foto: Profimedia, Instagram) Ashley Graham Fotosop (Foto: Profimedia, Instagram) Foto: Profimedia, Instagram

Tako smo godinama bili svjedoci raznih katastrofalnih i manje katastrofalnih pogrešaka u fotošopu, ali i toga da slavne dame na naslovnicama izgledaju "samo" potpuno drukčije nego što su u stvarnosti. 

Tori Spelling Fotosop (Foto: Profimedia) Tori Spelling Fotosop (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

I pritom ne mislimo samo na "peglanje" nepravilnosti, već i povećavanje ili smanjivanje određenih dijelova tijela u tolikoj mjeri da se to vidi iz aviona.

Beyonce Fotosop (Foto: Profimedia) Beyonce Fotosop (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Tako su Beyonce na naslovnici Sports Illustrateda odjednom nestale obline po kojima je itekako poznata, pjevačica Mary J. Blige na naslovnici Shapea osvanula je s vidno tanjim nogama, a manekenka Rosie Huntington-Whiteley u GQ-u s nekoliko brojeva raskošnijim dekolteom nego što ga ima u stvarnosti.

Mary J Blige Fotosop (Foto: Profimedia) Mary J Blige Fotosop (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Mi vam donosimo još nekoliko primjera celebrity "žrtava fotošopa" kako biste dobili stvarni uvid u to koliko se nekad glavni i odgovorni znaju zaigrati s njim.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene