Donosimo vam nekoliko slavnih dama koje su bile "žrtve fotošopa".

Galerija


Da se slavni itekako uljepšavaju fotošopom prije nego što osvanu na određenoj naslovnici, poznato je odavno.

Vezani članci Ashley Graham (Foto: Instagram) Nekada su slavili njezine raskošne proporcije, a sada joj poručuju da sve "curi" s nje Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: Profimedia) Holivudski par među kojim je 20 godina razlike vjenčat će se na Novu godinu?

To posebno vrijedi za pripadnice ljepšeg spola koje uporno žele pokazati svijetu kako su imune na starenje, pojavu celulita na kritičnim mjestima i slično, iako svi dobro znamo kako je to jednostavno nemoguće.

Ashley Graham Fotosop (Foto: Profimedia, Instagram)
Ashley Graham Fotosop (Foto: Profimedia, Instagram)

Tako smo godinama bili svjedoci raznih katastrofalnih i manje katastrofalnih pogrešaka u fotošopu, ali i toga da slavne dame na naslovnicama izgledaju "samo" potpuno drukčije nego što su u stvarnosti. 

Tori Spelling Fotosop (Foto: Profimedia)
Tori Spelling Fotosop (Foto: Profimedia)

I pritom ne mislimo samo na "peglanje" nepravilnosti, već i povećavanje ili smanjivanje određenih dijelova tijela u tolikoj mjeri da se to vidi iz aviona.

Beyonce Fotosop (Foto: Profimedia)
Beyonce Fotosop (Foto: Profimedia)

Tako su Beyonce na naslovnici Sports Illustrateda odjednom nestale obline po kojima je itekako poznata, pjevačica Mary J. Blige na naslovnici Shapea osvanula je s vidno tanjim nogama, a manekenka Rosie Huntington-Whiteley u GQ-u s nekoliko brojeva raskošnijim dekolteom nego što ga ima u stvarnosti.

Mary J Blige Fotosop (Foto: Profimedia)
Mary J Blige Fotosop (Foto: Profimedia)

Mi vam donosimo još nekoliko primjera celebrity "žrtava fotošopa" kako biste dobili stvarni uvid u to koliko se nekad glavni i odgovorni znaju zaigrati s njim.