Skandal u Britaniji

VIDEO Zbog tragedije u Alpama film uznemirio javnost

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U kino distribuciju diljem Velike Britanije i Amerike izašao je film koji neodoljivo podsjeća na scenarij avionske nesreće koja se dogodila ovaj tjedan.

Detalji o strašnoj avionskoj nesreći i dalje izlaze van, no veliku je pozornost privukao film 'Wild Tales'  koji podsjeća upravo na tragediju Airbusa A320 njemačke niskobudžetne zrakoplovne tvrtke Germanwinga koji se srušio u francuskim Alpama. U toj je nesreći poginulo svih 150 putnika i članova posade.

Pogledaj i ovo Gabriel Diniz (Foto: Instagram) Veliki gubitak 28-godišnja pop-zvijezda tragično preminula u stravičnoj avionskoj nesreći: Krenuo je na slavlje svoje djevojke...

DIVLJE PRIČE Cijeli let organizirao je Pasternak - pilot s mračnim željama

Film 'Lijepo mi je s tobom, znaš' oduševio punu dvoranu kina Europa

Upravo je prva scena izazvala kontroverze jer prikazuje masovnog ubojicu koji se zaključa u kokpit, preuzme upravljanje avionom kako bi namjerno srušio avion i ubio svoje neprijatelje koji su se našli u avionu. Argentinski film tek je izašao u kina diljem Velike Britanije i Amerike, što je još više podiglo medijsku pažnju posebno nakon događaja koji je mnoge zemlje zaveo u crno.

Film nominiran za Oscara



Film je inače već pušten u njemačka i španjolska kina još na jesen prošle godine, a bio je i nominiran za Oscara u kategoriji za strani film. Divlje priče (Orig. Relatos salvajes) su argentinska crna omnibus komedija koju je napisao i režirao Damian Szifron, a koproducirali ga slavna braća Agustín Almodóvar i Pedro Almodóvar, a sastoji se od šest priča među kojima je i 'Pasternak'.

Divlje priče: Pasternak

Radnja započinje s dvoje putnika u avionu koji otkrivaju da oboje znaju čovjeka zvanog Pasternak. Žena je njegova bivša djevojka dok je muškarac glazbeni kritičar koji je popljuvao Pasternakov zadnji album. Ubrzo otkriju da svi na letu poznaju Pasternaka. Na kraju se ispostavi da je cijeli let organizirao Pasternak a koji je nitko drugo no pilot s mračnim željama...

Kopilot Lubitz: 'Jednoga dana ću učiniti nešto veliko i tad će svi čuti za moje ime i zapamtiti ga'

 

Je li film pogledao i Lubitz?

Britanski Daily Mail piše kako se ne zna je li i Andreas Lubitz, kopilot zrakoplova Germanwingsa na letu 4U9525 za kojega tužitelji kažu da je namjerno prouzročio fatalnu nesreću u kojoj je poginulo 150 ljudi, gledao taj film.

Mnogi su se i pobunili zbog puštanja filma u javnost upravo sada nakon nesreće, te se pitaju nisu li ipak mogli malo pričekati s objavom.

Bez obzira na to, 'Wild Tales' je ipak u kino produkciji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene