POBJEGLA GLAVOM BEZ OBZIRA

SKANDAL USRED EMISIJE Voditelj prsatoj ljepotici svukao haljinu i otkrio previše

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Voditelj španjolske televizije pošteno je osramotio svoju gošću nakon što joj je usred emisije svukao haljinu i svima otkrio njene gole grudi.

Pravi skandal dogodio se u studiju jedne španjolske TV postaje tijekom snimanja emisije u kojoj je gostovala glumica Yola Berrocal, žena koja inače slovi za jednu od najobdarenijih Španjolki.

Tijekom razgovora voditelj je prsatoj ljepotici povukao haljinu i tako svima pokazao raskoš njenih golih grudi. Iako se na prvi pogled čini da je potez rukom bio sasvim slučajan osramoćena i bijesna Yole pobjegla je iz studija glavom bez obzira. No svoju sramotu proživjela je ponovo s obzirom da se snimka prenosila na videozidu u studiju.

 Ovaj incident dogodio se prije dvije godine, no tek je nedavno postao viralan. Snimku je do sada pogledalo dva i pol milijuna ljudi, a većina se u komentarima složila se da se atraktivna Španjolka nema čega sramiti i da je krivac isključivo nametljivi voditelj.

Yole se naposljetku na nagovor producenata ipak vratila u studio pa je za pretpostaviti da je emisija nastavila sa snimanjem nakon neočekivanog incidenta.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene