Sinead vs. Miley

'Nije cool u spotu biti gola ili lizati čekiće'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kontroverza oko Miley Cyrus ne prestaje, a nakon što joj je slavna irska pjevačica Sinead O'Connor napisala pismo na Facebooku, sve se još više zahuktalo.

U spotu 'Wrecking Ball' Miley Cyrus neodoljivo podsjeća na slavnu irsku glazbenicu Sinead O'Connor 'Nothing Compares 2U', te joj je upravo ona napisala pismo koje je objavila putem Facebooka.

Pogledaj i ovo showbuzz Golotinja je i dalje prati Ultimativan hit promijenio joj život: Miley Cyrus otkrila koje se pjesme srami

>> 'Pokušala sam se skinuti u toples, ali nisu mi dali!'

'Iznimno sam zabrinuta jer su te ljudi oko tebe uvjerili ili podržali u tvom uvjerenju da je cool u spotu biti gola ili lizati čekiće, a zapravo se radi o tome da ćeš svoj talent zasjeniti dopuštanjem da te podvode. Pokazala si da svoj imidž baziraš na mom, a ja sam tako izgledala upravo zato jer nisam htjela popustiti svojoj izdavačkoj kući kad su me tjerali da radim upravo ono što ti sad radiš. Nisam htjela da me se prosuđuje prema tome kako izgledam već prema tome koliko sam talentirana', piše Sinead i dodaje:

'Tvoji su albumi dovoljno dobri da se više ne moraš pokušavati riješiti imagea Hanne Montane. Ona je odavno nestala. Ali ne zato što si gola nego zato što radiš odlične albume. Imaš dovoljno talenta i nije ti potrebno da glazbena industrija od tebe napravi prostitutku'. Sinead je Miley htjela pokazati kako ljude iz showbusinessa ‘boli briga’ za nju, već samo žele zaraditi.

No, Miley je, umjesto da je prihvatila brižan savjet, u svom stilu uzvratila. Na Twitteru se našalila na račun psihičkog zdravlja legendarne pjevačice. Izgleda kako mlada pjevačica u svemu uživa, barem trenutno.

Na Twitteru se i našalila na račun psihičkog zdravlja legendarne pjevačice postavivši njezine tweetove iz 2012. godine kada je Sinead doživjela živčani slom, na što joj je ona tražila ispriku i zaprijetila tužbom.


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene