Na obraćenju

VIDEO Simona: 'Živjela sam od tijela, samo ne za Boga!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Simona Šajn, bivša supruga Ante Gotovca, već se dulje vrijeme nalazi podalje od svjetala reflektora te odnedavno o životnom preobraćenju govori u crkvama i potiče druge vjernike na promjene.

Postala je poznata kao Simona Gotovac, a ona i njezin bivši suprug Ante redovito su punili naslovnice svojim ekstremnim ponašanjem. Sada je Simona Šajn okrenula je novi list u svojem životu.

Pogledaj i ovo Simona Mijoković - 2 ''jedna žena mi je prišla...'' Simona objavila snimku iz perioda razuzdanog života: "Kada sam živjela u najvećoj tami grijeha, bludu, nemoralu, drogirala se...''

>>> Simona iskreno: 'Bila sam u paklu droge i orgija, Isus me spasio'

'Hvaljen Isus i Marija. Ovo što ću svjedočiti neka bude na slavu Isusu, rekla je na svjedočenju obraćanja 29-godišnja Simona Šajn.

Isus joj je, kaže, puno puta kucao na vrata srca, ali ona se uopće nije obazirala.

'Strpljivo je čekao da mu se vrati najprljavija od svih ovčica. Prepoznala sam se u propovijedima o izgubljenom sinu koji je sve prokockao, ali Bog je znao da ima veliki plan koji će ostvariti baš kroz mene. Živjela sam za svijet, živjela sam od tijela. Živjela sam svakako, samo nisam živjela za Boga i od Boga. Za vraga sam živjela, nažalost. Bila sam projekt, živjela sam za druge ljude', rekla je Simona.

 Iako je poslije rastave od Ante Gotovca tvrdila kako mu nikad neće oprostiti za sve što joj je priuštio, predomislila se. Oprostila je njemu, očuhu, majci i svima koji su je ikad povrijedili.

'Kad sam prvi put došla u kuću susreta, s Antom, nisam mogla ući, osjećala sam se čudno. Stalno sam skakutala, ponašala sam se neljudski. Svi su komentirali kako me Ante tuče, ali ne, Ante je bio izgubljen, baš kao i ja. Nije bio ništa bolji ili gori od mene, isti smo bili', pričala je.

'Kad uđem u crkvu, osjećam da je tu moj dom, snaga i mir. Znam da mi je moj Isus oprostio jer sam se pokajala za grijehe. Molim se za one koji me prozivaju, ali im ne sudim', zaključila je Simona.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene