Novi život

Simona iskreno: 'Bila sam u paklu droge i orgija, Isus me spasio'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Simona je toliko toga prošla u svom životu, a izgleda kako je sada napokon pronašla mir.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Razlog je vjera Slavni par tvrdi: ''Nismo se seksali prije braka, to nam je bila jedna od najboljih odluka''

Postala je poznata kao Simona Gotovac. Ona i njezin bivši suprug Ante redovito su punili naslovnice svojim ekstremnim ponašanjem, no Simona Šajn okrenula je novi list u svojem životu.

'Kao malo dijete bila sam zlostavljana. Rano sam otišla u pakao droge, sa 13 godina sam počela pušiti travu, u prvom srednje probala sam heroin i kokain. U drugom razredu srednje oboljela sam od bulimije. Sa 16 godina cure su me uvele u prostituciju iz koje sam pobjegla spašavajući se uz čovjeka koji je bio diler droge. Mamu sam osuđivala što nije vidjela da me se zlostavlja, nikada nije imala vremena za mene', počela je svoju priču Simona koja je prvi put iskreno progovorila o svojem životu za tiskano izdanje Večernjeg lista.

>> Simona na Facebooku: 'Crkva, to smo mi, Bog je stvorio muškarca i ženu!'

'Mnogi danas osuđuju Antu da mi je upropastio život, ali to nije bilo tako. Ante je također bio dijete koje je povrijeđeno u djetinjstvu. On je bio još jedna moja pogreška. Udala sam se za Antu i još sam više upoznala blud, razuzdan život, orgijanja…', kaže Simona koja je otkrila i da je svoje prvo seksualno iskustvo doživjela sa samo 10 godina - i to s djevojkom koja je bila starija od nje. 'Bila sam kod bake i rekla mi je da se idemo igrati mame i tate, dirala me i meni je bilo nelagodno. Tada je nastupila i kriza u obitelji, mama se rastala, što sam jako teško podnijela. Kad bi mama izlazila van s očuhom, jedan dečko je meni i bratu govorio da se idemo igrati mame i tate. Mislila sam da je to normalno. Kasnije me napastovala i jedna starija osoba', sve je ispričala Simona.

Danas je Simona našla utjehu u vjeri uz pomoć fra Zvjezdana Linića u Taboru u Samoboru. Svaki dan ide na misu, a kaže kako je tamo zadirkuju kako će postati časna sestra. 'Kad uđem u crkvu osjećam da je tu moj dom, moj mir, moja snaga. Živim jako skromno s kćeri Gabicom, osjećam snagu koju mi je Isus dao', kaže Simona koja se polako vraća na pravi put i želi naći pošten posao sa svojom trgovačkom školom.

'Stavila sam to u ruke Isusove, kao što sve stavljam u njegove ruke, jer mu vjerujem i posve sam mu se predala', priča Simona o svojem preobraćenju a sada se moli i za svoj budući brak 'jer bi željela imati muškarca koji bi ju volio i bio otac njezinom djetetu'.

'Znam da mi je moj Isus oprostio jer sam se pokajala za svoje grijehe. A svima koji me prozivaju , njima kažem da mi je žao i molim za njih, ali ne želim im suditi', zaključuje Simona Šajn.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene