Šime i Matea Vrsaljko vjenčali su se prošle godine, a u lipnju prije Svjetskog nogometnog prvenstva postali su roditelji dječaka

Galerija


Tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji Šime Vrsaljko sve je osvojio svojim šarmom i urnebesnim objavama na društvenim mrežama kojima nas je dobro nasmijao.

Vezani članci Šime Vrsaljko (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Šime plijeni pažnju gdje god se pojavi: Dok se on slikao s obožavateljicama u Dubrovniku, supruga je čekala sa strane Šime Vrsaljko supruga (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Nije nam se ukazala u Rusiji, ali je stigla u Zagreb na slavlje: Šime Vrsaljko napokon pokazao svoju zanosnu suprugu

A dok se o njegovom nogometnom putu sve zna, o detaljima njegovog privatnog života malo tko je bio upućen.  Zato je sve zanimalo tko je i kako izgleda njegova supruga kada se s njom pojavio na večeri u jednom zagrebačkom restoranu gdje su Vatreni slavili srebrnu medaluju. Tajanstvena Matea, za razliku od većine supruga i djveojaka nogometaša, nikada se nije voljela pretjerano medijski eksponirati, a hrvatski nogometni reprezntativac zanosnu crnku također radije čuva od očiju javnosti.

PROČITAJTE I OVO: 

Nije nam se ukazala u Rusiji, ali je stigla u Zagreb na slavlje: Šime Vrsaljko napokon pokazao svoju zanosnu suprugu

No zaljubljeni nogometaš je sada sve iznenadio jer je napravio iznimku i na društvenim mrežama objavio dvije fotografije sa svojom voljenom što je, ako je suditi prema komentarima, slomilo srca brojnim njegovim obožavateljicama.

Ipak, mnoge su priznale da ih je zbilja lijepo vidjeti zajedno te da su predivan par.

Šime i Matea početkom lipnja postali su roditelji malenog dječaka. Par se upoznao još u srednjoj školi, a zaručili su se 2016., te vjenčali godinu kasnije.