Barem ih nosi

Sva uglađena i fina, a onda... Ups! Manekenka pokazala gaćice na crvenom tepihu

Shanina Shaik (Foto: Profimedia) - 4 Shanina Shaik (Foto: Profimedia) - 4 Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Shanina Shaik (Foto: Profimedia) - 4 Shanina Shaik (Foto: Profimedia) - 3 Shanina Shaik (Foto: Profimedia) - 2 Shanina Shaik (Foto: Profimedia) - 1 +0 Shanina Shaik (FOTO: Profimedia) Galerija

Shanina Shaik barem nosi gaćice. Samo ćemo toliko komentirati. Osim ove sitne nezgode, dama je izgledala baš sjajno.

Australska manekenka Shanina Shaik imala je omanju nezgodnu s haljinom koju je nosila na zabavi upriličenoj uoči dodjele Oscara u Los Angelesu. Prelijepa Shanina nosila je baršunastu haljinu dugih rukava. Ono što je zgodnu manekenku zeznulo bio je previsoki prorez, koji je istaknuo njezine seksi noge.

Pogledaj i ovo Jasmine Tookes Fantasy Bra (Foto: AFP) prava su atrakcija Wow kakvi prizori! Ljepotice koje svi pamte po seksi revijama donjeg rublja tulumarile na luksuznoj jahti!

Dok je u jednom trenutku sve bilo u redu, u drugom se dogodila situacija, kad je razmaknula noge, svima su postale vidljive njezine bordo gaćice.

Budući da smo se svega nagledali na crvenim tepisima u posljednje vrijeme, reći ćemo samo da je u ovome pozitivno bar to što ova ljepotica barem nosi gaćice.

Shanina Shaik (FOTO: Profimedia) Shanina Shaik (FOTO: Profimedia)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene