Pitamo se zašto

Što li ju je na to natjeralo: Severina zaključala Instagram profil!

Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) Jelena Bali? 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Jelena Balić) Severina, Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina, Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Jelena Balić) +0 Severina i Miligram (Foto: PR) Galerija

Severina je dosad bila vrlo aktivna na Instagramu i često je objavljivala fotografije iz poslovnog i privatnog života

Severina je zaključala svoj Instagram profil. Tako će njezine objave sada mogu vidjeti samo već postojeći pratitelji i oni čiji zahtjev za praćenje pjevačica eventualno prihvati.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Severina, Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina, Igor Kojić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

U ovom trenutku Severinu na Instagramu prati 777 tisuća obožavatelja, a ona ga uglavnom koristi za promociju svoje glazbe i karijere, kao i za objavljivanje fotografija iz privatnog života sa suprugom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom.

Severina je upravo zbog objavljivanja sinovih fotografija imala problema s dječakovim ocem Milanom Popovićem, koji se protivio javnom objavljivanju istih. Krije li se u tome razlog Severinina zaključavanja profila na najpopularnijoj društvenoj mreži, pokazat će vrijeme.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene