Darko Miličić negodovao je dok je Severina izvodila svoj duet sa Sašom Matićem.


Darko Miličić, bivši košarkaški reprezentativac Srbije, čest je gost različitih manifestacija u Beogradu, a osim dobre zabave, često Miličić zabavlja javnost svojim ispadima. Nakon završetka sportske karijere, ubacio se u politiku, pa je tako postao veliki branitelj i zagovarač politike Vojislava Šešelja.

Vezani članci Godišnji pregled najneugodnijih trenutaka slavnih u 2019. godini - 5 I zvijezde imaju loše dane: Otkrili su nam situacije koje bi najradije izbrisali iz pamćenja! Severina, Igor Kojić (FOTO: Instagram) Pogledajte svadbu desetljeća: Nikad viđene snimke Severinina vjenčanja napokon u javnosti

Svoje stavove nikad nije krio, dapače, ponosno ih ističe. Otvoreno je tako pokazao da mu smeta Severina, koja se jučer pojavila kao gošća na koncertu Saše Matića u Kombank Areni. Severina i Saša imaju duet, pa se Seve pojavila da ga izvedu zajedno. Tijekom njezinog koncerta, odmahivao je rukom, želeći očito da se Severina makne i da je organizatori uklone sa pozornice. Uostalom, pogledajte video.