Estetski kirurg svojim kćerima podario je veće atribute zbog čega se one osjećaju mnogo bolje u svom novom tijelu.


Sestre Charm i Brittani Niccole hodajuće su reklame za promoviranje očevog posla.

Jedna od najpoznatijih ljepotica otišla 'pod nož'!

Vezani članci Slika nije dostupna Groteskan trend u plastičnoj kirurgiji: Žele biti poput Pepeljuge Slika nije dostupna Josipović: 'Svatko ima pravo na izbor liječnika, drago mi je da slučaj istražuje Povjerenstvo'

Naime, njihov otac Michael Niccole je plastični kirurg, a najbolji odraz njegovog rada su njegove kćeri. Estetski majstor doista ima neobične rođendanske poklone za svoje kćeri koje je posvojio zajedno sa svojom suprugom Penny.

 

25-godišnjoj Brittani poklonio je operaciju grudi za 18. rođendan, a za 21. rođendan napravio joj je operaciju nosa. Što je najviše bizarno u cijeloj toj priči je da je Charm prvu operaciju rekonstrukcije pupka napravio kada je imala samo 10 godina.
' Moj otac je najbolji u poslu koji radi i znam da sam u sigurnim rukama', izjavila je Charm.

 

 

Obje kćeri redovito posjećuju očevu ordinaciju u potrazi za eliksirom ljepote, stoga nije ni čudno što su obožavateljice Botoxa. Obje sestre kažu da imaju opravdane razloge zbog kojih su se odlučile otići pod nož, i tvrde da se sada osjećaju puno bolje u svom tijelu, što možemo zaključiti i po fotkama koje objavljuju na svom Twitteru.

 

Nije im nimalo neugodno skinuti se pred svojim ocem, jer kako tvrde vidio ih je razgolićene dok su bile djeca . 'U svom poslu vidio je mnogo grudi, tako da je to njemu uobičajeno i sad ih doživljava kao objekt', izjavila je Brittani.


Sestre Nicolle odlična su reklama za posao njihovog oca, a na njihovu preporuku velik broj njihovih prijateljica i poznanica napravile su estetske zahvate upravo kod njihovog oca.
 

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook