Rijetko koja serija privuče toliko pažnju, no povijesni seks spektakl već je uzbudio gledatelje diljem svijeta! Upozorenje: ovaj sadržaj nije primjeren osobama mlađim od 18 godina.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Prijatelji KVIZ: Provjerite koliko se sjećate ''Prijatelja'', serije koja je obilježila i kraj i početak stoljeća Slika nije dostupna Zanimljivosti o 'eksplicitnoj' seriji koje niste znali!

Serija 'Spartak' je postala pravi fenomen! Nakon što bi na američkim kabelskim televizijama bile prikazane nove epizode, portali su bili puni video i foto galerija s pikantnim scenama.

Priča o Spartakovom ustanku u produkciji 'Starza' nabrijana je prizorima strastvenog seksom, ali i nasilja. Venegance.
'Spartacus: War Of The Damned' ujedno je i zadnja sezona hit serije koja se počinje emitirati u Americi od 25. siječnja, a u seriji već možete uživati i vi gledajući je na  Oyo.hr

>> Ukidaju seriju, a nikom nije jasno zašto

O čemu se radi u Spartaku?

Spartaka su izdali Rimljani i prisiljen je na ropstvo. Ponovno je rođen kao Gladijator. Odvučen iz svoje domovine i od žene koju voli, te osuđen na brutalni svijet Arene gdje su krv i smrt glavna zabava. Prijevara, korupcija i tjelesna zadovoljstva konstantno će iskušavati Spartaka. Da bi preživio, mora postati – legenda.

U Spartaku glume Liam McIntyre (Spartacus), Manu Bennett (Crixus), Dustin Clare (Gannicus), Dan Feuerriegel (Agron), Cynthia Addai-Robinson (Naevia) – serija je nadživjela i tragično preminulog prvog Spartaka iz serije - Andyja Whitfielda. Glumac je obolio od Hodgkinove bolesti limfnih žlijezda, a nakon 18 mjeseci borbe bitku je izgubio te preminuo na rukama svoje voljene supruge.

Upozorenje: ovaj sadržaj nije primjeren osobama mlađim od 18 godina.

Osim što je serija inspirirana povijesnom pričom, Spartak je podigao prašinu i s vrućim scenama seksa i naslija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook