Glumica Selma Blair ispričala se nakon što je napravila veliki incident u avionu. 'Napravila sam veliku grešku i miješala alkohol i tablete', tvrdi u izjavi.


Nakon što je napravila veliki incident na avionskom letu, nakon kojeg su je dvije medicinske sestre smirile i odvele na hitnu, Selma Blair obratila se javnosti. Da podsjetimo, Selma se sa svojim 4-godišnjim sinom vraćala s odmora u Cancunu, a tijekom leta miješala je alkohol i tablete. Uslijed toga, počela je nekontrolirano vrištati da je netko napada i pali joj intimne dijelove. 'Ne da mi ni piti ni jesti. Tuče me, ubit će me', vrištala je Selma.

Njezina isprika i objašnjenje glasi ovako:

Vezani članci Selma Blair (Foto: Instagram) Nakon zastrašujuće dijagnoze poznata glumica obrijala glavu te pokazala veliku hrabrost Selma Blair (Foto: Getty Images) Prvo pojavljivanje slavne glumice u javnosti nakon što joj je dijagnosticirana bolest koju nazivaju i nevidljivom

'Napravila sam veliku grešku. Nakon lijepog putovanja sa svojim sinom i njegovim ocem, miješala sam alkohol i lijekove, što je uzrokovalo da se izgubim. Zbog toga duboko žalim. Moj sin spavao je sa svojim tatom, hvala Bogu. Ovo sam uzela vrlo ozbiljno, i ispričavam se svim putnicima i ekipi na smetnji. Zahvalna sam svima koji su mi pomogli. Imam mane, kao i svi, i potpuno se sramim svog čina. Zaista mi je jako žao', zaključila je Blair.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju