Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ono o čemu svi u Velikoj Britaniji pričaju definitivno je seks skandal poznatih osoba čija imena mediji ne smiju objaviti zbog sudske zabrane.


Ono što se pouzdano zna je to da se radi o slavnoj osobi koja je u braku s isto tako slavnom osobom, a te dvije slavne osobe imale su sekesualni klinč s trećom slavnom osobom. Sve jasno? Slavni par je od 2011. imao povremene nestašne susrete s trećom osobom.

Vezani članci Svećenik, ilustracija (Foto: AFP) Ispovijest još jedne žrtve svećeničkog zlostavljanja: "Bila sam poslušna kao robot. Tog dana je nešto u meni umrlo" Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Karleuša objavila fotografiju s mužem iz Dubaija, ali ima jedan detalj koji je njezinim fanovima neobičan

Zamislite muku britanskih medija koji znaju o kome se radi, znaju baš sve detalje, ali uzalud, sud je zabranio otkrivanje imena u svrhu zaštite privatnosti. Mediji, navodno imaju i dokaze za seksi igre poznatih faca, ali ni o tome ne smiju pisati. Dio javnosti je ogorčen zbog takve odluke suda, jer kruha i igara nikada dosta.

Čini se ipak, kako je samo pitanje dana kada će imena nestašnih zvijezda završiti u javnosti jer sudska zabrana se odnosi samo na britanske medije. Poznati par je, navodno, potrošio bogatstvo kako bi cijeli skandal zadržao u tajnosti, ali očito to im nije pošlo za novčanikom. Vrlo je vjerojatno kako ćemo vrlo uskoro saznati o kome se radi.