Kćer ima rođendan

Kardashian drama: Dirljiva poruka od problematičnog oca Scotta

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Puno se priča o prekidu Kourtney Kardashian i Scotta Disicka, a sada je i poznati partijaner prekinuo šutnju svojom iskrenom objavom na Instagramu.

Kada živiš javni život poput obitelji Kardashian, pod povećalom su svi događaji, odnosi i skandali. Zadnji u nizu je prekid Scotta i Kourtney nakon gotovo deset godina veze i troje djece.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) svaka čast! Pokušao je ismijati svoju bivšu i to na jako ružan način, ali razotkrila ga je osoba od koje se to nimalo nije nadao

Kourt vani nakon prekida: Sestre Kardashian poslale jasnu poruku

Poznati party dečko očito se nije mogao smiriti, a bio je i nekoliko puta na odvikavanju no bezuspješno. Zadnjih nekoliko događanja, druženje s bivšom, mjesec dana partijanja i drogiranja doveli su do konačnog prekida.

 

1 of the only things I'm proud off about myself. Happybdayp

A photo posted by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

Poznato je i kako se Scott teško nosi na smrću oba roditelja koji su iznenada preminuli prošle godine, no izgleda kako mu nitko nije mogao pomoći ni doprijeti do njega. Ipak, Scott ima i nekoliko razgloga zašto biti ponosan a njegov zadnji post na Instagramu slomio je na tisuće srca.

 

Lord

A photo posted by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on


'Jedna od stvari na koju sam ponosan su moja djeca. Sretan rođendan Penelope', poručio je Scott i objavio kolaž fotografija svoje male princeze.

Kourtney još nije ništa komentirala oko prekida u javnosti, no zajedno sa sestrama vratila se na poslovne dužnosti oko snimanja reality showa. Ona i Kim viđene su u Disneylandu gdje su proslavile rođendan 2-godišnje Penelope.
 

 

A photo posted by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene