I jedan i drugi su problematični dečki, i jedan i drugi gadno su zaribali kod svojih boljih polovica, sada jedan drugome pomažu.


Scott Disick i Chrih Brown u zadnje vrijeme provode jako punu vremena zajedno. Mnogi tvrde kako je ova kombinacija apsolutno katastrofalna i kako iz njihovog druženja ne može proizaći ništa dobro. Ipak, oni koji ih malo bolje poznaju kažu da stvari nisu tako crne kako se na prvi pogled čini. Čak što više, Scott i Chris navodno, jedan na drugog djeluju više nego pozitivno.

Naizgled nedužnom fotografijom naljutio brojne fanove

Vezani članci Slika nije dostupna 'Nema problema ni sa kim, i boli je k**** što itko misli o njezinoj vezi!' Slika nije dostupna Povraćala pred fanovima nakon burne noći pune alkohola

Iako ih vrlo često viđaju po različitim klubovima, svjedovi tvrde kako dečki konzumiraju samo vodu, i to velike količine vode. Čini se kako su i jedna i drugi ipak došli pameti nakon što su upropastili sve što se upropastiti može. Sada i jedan i drugi smatraju kako si međusobno mogu pomoći da ostanu trijezni i da ne konzumiraju droge. Živi bili pa vidjeli, ali u svakom slučaju držimo im palčeve u nadi da će se u novoj godini ipak opametiti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook