Posjed ima nekoliko manjih zgrada u kojima boravi Tom Cruise, ali i zatvor za neposlušne članove!


Prekrasna zračna snimka koja otkriva razmjere masivnog 'Gold Base' sjedišta Scijentološke crkve. U njima crkva snima filmove, a ima i zgradu za 'neposlušne'. Snimke je objavio portal The Underground Bunker novinara Tonyja Ortege, poznatog po pisanju o Scijentološkoj crkvi.

Vezani članci Tom Cruise Cruise pokazao je da je pravi akcijski junak i u stvarnosti, no sve je ostalo u sjeni nečega o čemu se mjesecima šuška Suri Cruise - 2 Nije vidio kćer godinama, no slao joj je pisma koja je majka cijelo vrijeme sakrivala od nje

Neimenovani izvor rekao je da su snimke snimljene u skladu sa zakonima, no portal upozorava da bi Scijentološka crkva mogla skinuti snimke s YouTubea.

Sjedište se nalazi u Hemetu u Kaliforniji, a naziv 'Int Base' odnosno 'Gold Base' odnosi se na Golden Era Productions studije u kojima crkva snima filmove.

Na snimci se vidi i takozvana Zgrada 50, ured scijentološkog vođe Davida Miscavigea, kao i garaža u kojoj se nalaze njegovi automobili, a tu je i zgrada za koju je Tom DeVocht, čovjek koji je nekad radio u toj bazi, rekao kako je to posebna teretana izgrađena za Miscavigea i njegovog slavnog prijatelja i glumca Toma Cruisea.

Pokraj je i elektrana, koja se ne vidi na snimci, a koja bazu opskrbljava električnom energijom kako bi osigurao neovisnost od nacionalne mreže. Posjed ima i nekoliko manjih zgrada u kojima Cruise boravi kada je u posjeti, a posjed također ima i zatvor koji može primiti 80 ljudi odjednom nazvan 'Rupa', a služi za primanje neposlušnih scijentologa. Vrijednost imanja gotovo je 100 milijuna dolara.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju