Jedna od najpopularnijih serija svih vremena krije male, prljave tajne koje su sada izašle na svijetlo dana.


Jedna od najpopularnijih serija svih vremena 'Seks i grad' ili ako vam je draže 'Sex And The City' ima svoje male, prljave tajne. Svi znamo kako je u ugovoru Sarah Jessice Parker jasno pisalo da ni u jenoj sceni neće ogoliti grudi, njezine kolegice s golotinjom nisu imale problema.

Vezani članci Sarah Jessica Parker - 2 U 56. godini nije se puno promijenila od najvećih dana slave: Omiljena plavuša s mužem je prebrodila ono što većina supružnika ne bi mogla Sarah Jessica Parker na plaži (Foto: Profimedia) Vrućine joj smanjile apetit? Zvijezda serije ''Seks i grad'' pokazala vrlo mršavu figuru na plaži

 

Detalji koje do sada NISTE primijetili u omiljenoj seriji!

Nedavno je jedna od zvijezda serije, Cynthia Nixon koja je tumačila lik Mirande Hobbes otkrila kako su sve scene seksa u seriji bile stvarne. Pogađate, šokirala je svih svojom izjavom, ali je ipak objasnila na što je mislila. Glumci na setu nisu se 'stvarno seksali' već su sve scene seksa bile temeljene na stvarnim događajima.

Scenaristi i svi koji su bili na snimanju pričali bi o svojim seksualnim iskustvima, a to bi kasnije bilo prikazano na ekranu. Eto sada i to znamo.