Pobjeda Davora Dretara Dreleta u petoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' na društvenim je mrežama izazvala pozitivne komentare i urnebesne reakcije.

Galerija


Pobjednikom pete epizode showa ''Tvoje lice zvuči poznato u nedjelju navečer proglašen je Davor Dretar Drele. Pobjeda je za dlaku izmakla Damiru Poljičku, ali Drele je transformacijom u glazbenu ikonu Cher osvojio žiri i simpatije svojih kolega te je tako nastupio posljednji, a završio prvi na bodovnoj ljestvici.

Vezani članci Cota G4 (Foto: Nova TV) Dva dečka na gitari zapalila društvene mreže: "Očekivali smo hejtere, no nismo ih još našli" Obitelj Vukina (Foto: Nova TV) Nastup koji je podijelio publiku i žiri: Mrljanje bojom ili zaokružena, dirljiva obiteljska priča?

 

 

A post shared by Saša Lozar (@sasalozar) on

Reakcije na njegov nastup na društvenim su mrežama i više nego pozitivne, a članovi žirija, među kojima i Saša Lozar, malo su se odlučili našaliti na njegov račun s obzirom na outfit koji je nosio u nedjeljnoj emisiji. Naime, Saša je na Instagramu podijelio Dreletovu fotografiju na kojoj su mu iz haljine malo izvirile grudi.

''Plašim djecu po kućama'', napisao je Saša pored fotografije i tako naravno izazvao smijeh i urnebesne komentare svojih pratitelja.

Drele (Foto: Instagram)
Drele (Foto: Instagram)

''Sigurno se i Drele sam sebe prepao'', ''Ispala ti cica'', ''Nešto strašno, udavila sam se od smijeha'', ''Zbog ove scene Janet Jackson ima zabranu nastupa'', ''Nadam se da me ta spodoba nikad neće dočekati negdje iza ćoška, ali na stageu je vrh'', ''Kralj, nema dalje, gasi internet'', ''Nešto joj je ispalo'', samo su neki od urnebesnih komentara.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu,Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.