Smrznute bradavice

Otkriveno kako doista izgleda prosječan dan Playboyeve zečice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Djevojka koja je godinama radila kao Playboyeva zečica sve je otkrila!

Mnogi misle da je život Playboy zečica med i mlijeko, no s čime se one sve moraju boriti te kako izgleda jedan prosječan dan ovih djevojaka - iznenadit će vas.

Telegraf piše o Samanthi Ray, koja je godinama radila kao zečica u Playboy klubu u Londonu, a njen je posao bio vrlo naporan, često i poprilično ponižavajući.

Kendra Wilkinson o životu u Playboy vili: 'Meni je bilo 18, njemu 78'

'Koliko god to nekome zvučalo smiješno, sanjale smo o udobnom donjem rublju, ali taj luksuz nismo imale zbog uskih kostima. Zamislite da ste cijeli dan utegnuti u kostim i minijaturne gaćice. Odjeća nam je bila tako skrojena da nam grudi uvijek ispadaju, a jedna od stalnih oklada bila je koju ću bradavicu prvo pokazati, lijevu ili desnu. Onima koji kažu da ljudsko tijelo većinu topline gubi preko glave, mogu poručiti - onda sigurno niste proveli cijelu zimu s bradavicama na izvol'te. Kao i druge djevojke, i ja sam gurala papir i čarape u kostim da bi mi dekolte izgledao što bolje. A sad zamislite kada vas 'potjera' i morate na brzinu sve skinuti sa sebe u toaletu, užas', ispričala je Samantha i dodala da je to samo dio cijele priče.

'Najgore je bilo kada spojite smjene i ostanete na nogama 36 ili 40 sati u komadu. Tu vam neće pomoći ni litra parfema, svejedno ćete smrdjeti kao uginuli pas! Jela sam s nogu, najčešće piletinu i brzu hranu, pila što sam stigla... To je sve ostavilo traga na meni, a najviše sam se zabrinula kad mi je jednog jutra susjed rekao da izgledam kao Spužva Bob', zaključila je Samantha Ray.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene