Nije štedjela ni majku

Polusestra vojvotkinje Meghan okomila se na kraljevsku obitelj: "Oni su poput obitelji Adams"

Meghan Markle (FOTO: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL) Meghan Markle (FOTO: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL) 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (FOTO: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL) Meghan Markle (FOTO: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL) Meghan Markle (FOTO: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP PHOTO / THE DUKE AND DUCHESS OF SUSSEX / ALEXI LUBOMIRSKI) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Galerija

Samantha Markle proslavila se kada je otkriveno da će se njezina polusestra Meghan udati za princa Harryja.

Samantha Markle, polusestra vojvotkinje Meghan, u seriji objava na Twitteru ponovno je izvrijeđala sestru, kraljevsku obitelji, ali i Meghaninu majku Doriju. The Mirror prenosi kako je Markle prvo objavila link na satričnu priču u kojoj se spominje kako su Meghanine prijatelje stavili da sjede s "bolesnim habsburškim rođacima", a usto je napisala i: "Oni su poput obitelji Adams, samo s milijardama dolara".

Pogledaj i ovo Meghan Markle i Doria Ragland Kakva žena! Majka Meghan Markle izvela je za nju neobičan potez, njezina uloga u kćerinu životu potpuno je drugačija od onog što se misli?

Okomila se Samantha i na Meghaninu majku Doriju, koja je za vrijeme kraljevskog vjenčanja sjedila sama u klupi. "Ne mislim da je ukrala svu pozornost, prije je izgledala kao hokejaš u boksu za kaznu", napisala je Samantha. Donedavno je Samantha koristila prezime Grant, no očito joj se prezime Markle ipak više isplati. Proslavila se kritikama na račun mlađe sestre, a njenu majku optužila da je iskoristila svadbu svoje kćeri da bi se obogatila.

Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene