Zapalila je u dvorištu?

Bivša partnerica pop zvijezde optužena da je ubila dadilju svoje djece

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša partnerica Marka Waltona uhićena je s 40-godišnjim Ouissemom Medounijem te je provela cijelu noć na ispitivanju. Zadržana je u pritvoru.

Bivša partnerica glazbenika, producenta i jednog od osnivača grupe Boyzone, Sabrina Quider, uhićena je sinoć pod sumnjom da je ubila dadilju svoje djece, a njeno tijelo spalila u vrtu svog doma na jugu Londona. Bivša partnerica Marka Waltona uhićena je s 40-godišnjim Ouissemom Medounijem te je provela cijelu noć na ispitivanju u policiji, piše Daily Mail.

Prijavili su je roditelji koji su pratili svoju djecu iz škole kada su primijetili plamen u dvorištu 34-godišnje bogatašice. Smrad im je bio čudan pa su zvali policiju. A kad je policija stigla na mjesto zločina, u dvorištu su pronašli tijelo koje je već bilo toliko spaljeno da ga je bilo teško prepoznati. Prema riječima susjeda, radi se o 21-godišnjoj francuskoj dadilji Sophie Lionnet.

Sophie je sa Sabrinom i njeno dvoje djece živjela godinu dana, a navodno joj je honorar bio jako nizak. Izvor je za britanske medije izjavio kako je Sophie bila siromašna i nesretna te se željela vratiti doma, u Francusku. "Kad je odlučila da se vraća u Francusku, morala je tražiti majku 40 funti da ima čime platiti put. Trebala je otići u ponedjeljak", dodao je izvor.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene