Ryan Staveley priča da su sve njegove nevolje počele kada ga je ostavila djevojka! Palo mu je samopouzdanje i htio se uljepšati.


Britanski maneken i menadžer Ryan Staveley prisiljen je proglasiti bankrot. I ništa ne bi bilo neobično, događa se ljudima, da ovaj mladić nema svega 25 godina, i da sav novac nije potrošio na botoks i ostale tretmane za ljepotu. Postao je s godinama, kaže, potpuno ovisan o svim sredstvima koji ga čine ljepšima, nakon što ga je djevojka ostavila.

Vezani članci Slika nije dostupna Tata je bio veliki zavodnik, a tek kad vidite sina Slika nije dostupna Za ovim lijepim 'vilenjakom' cure su jednostavno podivljale

Bili su zajedno 12 godina, a onda mu je cura rekla zbogom. Stoga je u kratkom vremenu potrošio više od 220 tisuća funti kako bi postao što ljepši. Pokušava sve kako bi postao savršena desetka, pa je tako čak i pokušao raznim tehnikama smanjiti vlastita stopala. Naime, velika stopala nisu odgovarala njegovim omiljenim odijelima.

'Kad smo prekinuli, to je potpuno uništilo sve moje samopouzdanje. Stoga sam prodao neke njene stvari i iskoristio novac za botoks i samotamnjenje', rekao je Ryan. 'Dotad nisam nikad ništa napravio za sebe, nisam pio, nisam izlazio, radio sam šest dana u tjednu kako bi imali kroz nad glavom. Imao sam težak život, posvojili su me baka i djed kad sam bio dijete, i nikad nisam imao fine stvari, unatoč činjenici da radim u svijetu mode i komzetike', priča ovaj menadžer.

Nakon prekida se odlučio na glamurozan život i sve što s njim ide. 'Počeo sam raditi na tome da izgledam savršeno, kako bih našao novu djevojku i ostvario manekensku karijeru', zaključio je Staveley. Starim kineskim metodama tako je smanjio stopala, otišao na botoks i na najnovije metode tamnjenja. Ipak, ljepota ga je koštala. Više ni na što nije mogao trošiti, odrekao se bivšeg načina života, jeo je minimalno pa se i razbolio. Trenutno je najtaštiji Britanac na posebnoj prehrani kako bi dobio nekoliko kilograma.