Kardashianke bijesne

Skandal mjeseca: Rob objavio intimne fotografije bivše cure, ona ga optužila da ju je pretukao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Robert Kardashian zgrozio je svijet svojim postupcima. Ništa bolje nije ni Blac Chyna, njegova donedavna zaručnica, s kojom ima i dijete.

Svijet slavnih i poznatih u SAD-u trenutno potresa veliki skandal u koji je umiješana i obitelj Kardashian. No, nije zvijezda skandala nijedna od sestara, već Robert Kardashian, jedini muškarac u obitelji. On je nedavno dobio dijete s Blac Chynom, starletom s kojom oduvijek ima problematičan odnos. No, zbog kćerkice Dream dosad su se suzdržavali od javnih sukoba.

Pogledaj i ovo showbuzz obitelj neutješna Njegova tragična sudbina sve je šokirala, za tešku dijagnozu saznao je samo dva mjeseca prije smrti

Ipak, Robert, koji u posljednje vrijeme ima velikih problema s depresijom, napravio je nešto zaista loše. Na Instagramu je u seriji objava optužio Blac Chynu za nevjeru, naveo koliko novca je na nju potrošio, a objavio je i fotografiju njenog međunožja te ostale golišave fotografije, nakon čega je suspendiran njegov račun. Kardashian je naveo da je Chyna spavala s mnogim muškarcima, a otkrio je i da je na nju potrošio preko milijun dolara kako bi se operirala i dovela u formu nakon rođenja njihove kćeri. Naveo je i da joj je darovao mnoge skupe poklone.

Chyna je njega optužila za nasilje. "Tukao si me i onda se pravio da se to nije dogodilo. Digao si ruku na mene, kunem se Bogom i djecom. No, trebala bi šutjeti jer si Kardashian", izjavila je na Snapchatu Chyna, no potom je obrisala objavu. Inače, navodno mu je starleta vratila dva automobila i nakit koji joj je kupio te ne želi novac od njega. U svemu se ipak još ne spominje alimentacija za malenu Dream. Iako se slavne sestre Kardashian nisu oglasile o skandalu, navodno su zabrinute zbog nećakinje, ali i činjenice da Robert ovim postupcima jako šteti obiteljskom brandu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene