NA INFUZIJI

RITA ORA Kolabirala i završila u bolnici

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevačica se trenutno nalazi u bolnici. Razlog kolabiranja je iscrpljenost.

Slavni pjevači ponekad idu iznad granica svojih mogućnosti jer ih iz dana u dan čekaju brojni nastupi, treninzi i putovanja koja su zapravo sastavni dio njihove karijere. No, takvi napori ih znaju dovesti do potpune iscrpljenosti. Upravo to se i dogodilo slavnoj pjevačici Rita Ori koja je kolabirala i završila na infuziji.

Pogledaj i ovo Rita Ora - 1 baš kao prava diva Haljina predivne Kosovarke bila je pravi mamac za paparazze koji su s oduševljenjem dočekali njezin dolazak u Veneciju!

Britanska pjevačica se oporavlja u bolnici, a da nije ništa ozbiljno pokazala je i jednim selfijem koji je objavila na Twitteru. Uz fotografiju je napisala 'Danas je bilo poprilično teško, ali uspijevam se oporavljati zahvaljujući podršci svih svojih obožavatelja i prijatelja. Volim vas', napisala je Rita.

Pjevačici ovo nije prvi put da je završila u bolnici. Prije tri godine zbog ubrzanog životnog tempa i obaveza joj se dogodila ista stvar.

Osim što je završila u bolnici zbog iscrpljenosti pjevačici je u njezin dom provalio lopov koji je pokušao odnijeti stvari u vrijednosti od 200.000 funti. Policija ga je uspjela uhvatiti, a lopov je osuđen na pet godina zatvora.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene