Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica se trenutno nalazi u bolnici. Razlog kolabiranja je iscrpljenost.


Slavni pjevači ponekad idu iznad granica svojih mogućnosti jer ih iz dana u dan čekaju brojni nastupi, treninzi i putovanja koja su zapravo sastavni dio njihove karijere. No, takvi napori ih znaju dovesti do potpune iscrpljenosti. Upravo to se i dogodilo slavnoj pjevačici Rita Ori koja je kolabirala i završila na infuziji.

Vezani članci Rita Ora Uhvatili je kako ljubi poznatu glumicu nakon što je pokazala novog dečka, a onda im se pridružio i on, paparazzi su snimili sve! Rita Ora Brzo je preboljela bivšeg: Sad ljubi još jednog starijeg redatelja koji ima veliku prednost

Britanska pjevačica se oporavlja u bolnici, a da nije ništa ozbiljno pokazala je i jednim selfijem koji je objavila na Twitteru. Uz fotografiju je napisala 'Danas je bilo poprilično teško, ali uspijevam se oporavljati zahvaljujući podršci svih svojih obožavatelja i prijatelja. Volim vas', napisala je Rita.

Pjevačici ovo nije prvi put da je završila u bolnici. Prije tri godine zbog ubrzanog životnog tempa i obaveza joj se dogodila ista stvar.

Osim što je završila u bolnici zbog iscrpljenosti pjevačici je u njezin dom provalio lopov koji je pokušao odnijeti stvari u vrijednosti od 200.000 funti. Policija ga je uspjela uhvatiti, a lopov je osuđen na pet godina zatvora.