Nevolje u raju?

Ne znamo što je napravio, ali izgleda gadno: Paparazzi uhvatili Rihannu u burnoj svađi s dečkom milijarderom

Rihanna Jameel (Foto: Profimedia) Rihanna Jameel (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna Jameel (Foto: Profimedia) Rihanna Jameel (Foto: Profimedia) Rihanna Jameel (Foto: Profimedia) Rihanna Jameel (Foto: Profimedia) +0 Rihanna Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Galerija

"Barbadoška zločesta cura" Rihanna posljednjih je mjeseci u vezi s milijarderom Hassanom Jameelom.

Nevolje u raju?

Pogledaj i ovo Rihanna (Foto: Profimedia) Tajnoviti par Prošlog ljeta uhvaćeni su u burnoj svađi, no pjevačica i dalje uživa u ljubavi s milijarderom

"Barbadoška zločesta cura", Rihanna, kako joj često tepaju mediji, posljednjih je mjeseci u vezi s milijarderom Hassanom Jameelom, no čini se kako paru ne cvjetaju ruže.

Naime, 30-godišnju pjevačicu i njezinog odabranika paparazzi su uhvatili u Meksiku na odmoru i to u najgorem mogućem trenutku - tijekom burne svađe na terasi vile koju su tom prilikom unajmili.

Rihanna Jameel (Foto: Profimedia) Rihanna Jameel (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Čini se kako je godinu dana mlađi biznismen nešto gadno zgriješio, jer pjevačica je bila jako ljuta te je čitavo vrijeme upirala prstom u njega. On je za to vrijeme izgledao kao da se opravdava, no nakon nekog vremena demonstrativno je napustio raspravu za koju ne znamo na kraju kako je završila.

Pjevačica je ostala sjediti na ležaljci s pićem u ruci, no nije izgledala nimalo sretno.

Rihanna Jameel (Foto: Profimedia) Rihanna Jameel (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Podsjetimo, par je zajedno prvi put viđen prije otpriliku godinu dana naromantičnom odmoru u Španjolskoj, gdje su izmjenjivali vruće poljupce u bazenu. Rihanna nikada nije potvrdila tu vezu niti je ikada pričala o Hassanu, no zanimljivo jest kako je dotični prije Rihanne ljubio njezinu prijateljicu, top model Naomi Campbell, zbog čega su cure zahladile odnose.

Rihanna Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Rihanna Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Prije nekoliko tjedana javile su se prvi glasine o njihovom prekidu, a čini se kako i u ovom slučaju vrijedi ona da gdje ima dima, ima i vatre.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene