Rihanna je sudjelovala u premijeri filma "Oceanovih osam" u Londonu. Odjenula je zanimljivu zlatnu haljinu iz koje su joj grudi skoro ispale.

Galerija


Seksi Rihanna sudjelovala je u europskoj premijeri filma "Oceanovih osam" u Londonu. U filmu glumi uz zvjezdanu glumačku postavu koju predvodi Sandra Bullock. No na premijeri i nakon nje sve su oči bile uprte u Rihannu, i to s razlogom. Odjenula je, naime, neobičnu zlatnu haljinu, a iako joj je sjajno pristajala, Rihanna je cijelo vrijeme morala poprilično paziti i popravljati svoj dekolte.

Vezani članci Slika nije dostupna Najbolji film je '12 godina ropstva', a najviše Oscara dobila je 'Gravitacija' Slika nije dostupna Delicije za zvijezde: Opuštena atmosfera na oskarovskom ručku

Grudi su joj zamalo ispale pred hordom fotografa pa je pazila na svoje bujne obline. Borba je uspjela pa je sačuvala grudi od znatiželjnih pogleda i tulumarila s kolegicama iz filma. U filmu "Oceanovih osam" uz Rihannu glume Sandra Bullock, Sarah Paulson, Mindy Kaling i Cate Blanchett.

Rihanna (Foto: Profimedia) - 2
Rihanna (Foto: Profimedia) - 3 Foto: Profimedia