Na premijeri

Grudi samo što nisu ispale pred svima! Rihanna jedva pridržavala obline

Rihanna (Foto: Profimedia) - 2 Rihanna (Foto: Profimedia) - 2 Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Profimedia) - 2 Rihanna (Foto: Profimedia) - 4 Rihanna (Foto: Profimedia) - 3 Rihanna (Foto: Profimedia) - 5 +0 Rihanna (Foto: Profimedia) - 1 Galerija

Rihanna je sudjelovala u premijeri filma "Oceanovih osam" u Londonu. Odjenula je zanimljivu zlatnu haljinu iz koje su joj grudi skoro ispale.

Seksi Rihanna sudjelovala je u europskoj premijeri filma "Oceanovih osam" u Londonu. U filmu glumi uz zvjezdanu glumačku postavu koju predvodi Sandra Bullock. No na premijeri i nakon nje sve su oči bile uprte u Rihannu, i to s razlogom. Odjenula je, naime, neobičnu zlatnu haljinu, a iako joj je sjajno pristajala, Rihanna je cijelo vrijeme morala poprilično paziti i popravljati svoj dekolte.

Pogledaj i ovo showbuzz Oscar 2014 Delicije za zvijezde: Opuštena atmosfera na oskarovskom ručku

Grudi su joj zamalo ispale pred hordom fotografa pa je pazila na svoje bujne obline. Borba je uspjela pa je sačuvala grudi od znatiželjnih pogleda i tulumarila s kolegicama iz filma. U filmu "Oceanovih osam" uz Rihannu glume Sandra Bullock, Sarah Paulson, Mindy Kaling i Cate Blanchett.

Rihanna (Foto: Profimedia) - 3 Rihanna (Foto: Profimedia) - 3 Foto: Profimedia

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene