Nemoralna ponuda

Kontroverzna redateljica otkrila šokantan detalj iz svog života

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kontroverzna redateljica i reality zvijezda Jelena Golubović opet je šokirala javnost otkrivši nevjerojatan detalj iz svog života.

Kako piše portal 'Svet' Jelena Golubović kontroverzna redateljica i reality zvijezda poznata po svojim ispadima, opet je šokirala javnost.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Savršen je' Nakon snimke seksa izjavila - 'Prekinuli smo ga zbog kamera!'

Oni koji poznaju njenu obitelj tvrde kako ju je majka Svetlana gotovo prodala kada je imala samo četiri godine. Obitelj Golubović svake je godine ljetovala u jednoj vili na Hvaru u kojoj je ljetovao i bogati njemački par.

Samo za 18+: Seks snimka srpskog showa podigla nove kontroverze

Navodno, oni su se toliko zaljubili u malu Jelenu, a kako sami nismu mogli imati djecu, njenoj su majci ponudili pozamašnu količinu tadašnjih maraka samo da se odrekne svoje djevojčice.

Iako je Jelena poznata po bujnoj mašti, čini se da je ova priča stvarno istinita jer ju je i sama majka potvrdila.

'Istina je, željeli su je kupiti. Nili su to neki ljudi iz Njemačke, fini par, tako su izgledali. Taj par već pri prvom susretu s jelenom očeo se ponašati čudno. Svakodnevno su joj kupovali slatkiše i poklone, a nakon nekog vremena počeli su govoriti kako je žele usvojiti', otkrila je Svetlana.

Nataša: 'Snimala sam seks sa svim muškarcima s kojima sam bila'

'U početku sam to shvatila kao šalu, rekla sam im može, može samo dajte dobru lovu i vodite je sa sobom. Ipak, oni to nisu shvatili kao šalu. Nakon nekoliko dana pozvali su me na večeru i objasnili mi svoju ponudu od koje sam se gotovo srušila na pod. Ponudili su mi apsolutno sve što imaju i povrh toga još maraka. Željeli su je odvesti u Njemačku i tamo usvojiti', ispričala je majka. 

Jelena je ostala zapamćena kao natjecateljica koja se u 'Farmi' seksala pred kamerama i bez problema se obnaživala ispred zgranutih ukućana. Jelena opet izaziva reakcije javnosti ovog puta kao ukućanka problematičnog reality showa 'Parovi'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene