Reality zvijezda našla se u centru pozornosti, a i njezina sestra nije bila ništa manje atraktivna.


Na premijeri filma 'Gospodar vjenčanja' u Los Angelesu bilo je jako zanimljivo. 35-godišnja reality zvijezda Laura Govan nije ni primijetila da je otkrila grudi u seksi kratkoj haljinici.

'Gospodar vjenčanja' - Ovaj čovjek bio je lažni kum na preko tisuću vjenčanja

Vezani članci Bujne djevojke Njihova odjeća mora biti u top-formi, svi se čude kako ne popuca po šavovima Dekolte (Foto: Instagram) Pokušavaju snimiti dekolte iz svih mogućih perspektiva, koja vam se najviše sviđa?

I njezina dvije godine mlađa sestra Gloria pozornost je plijenila u crvenoj haljini, no njoj na (ne)sreću nije ništa ispalo.

Gloriakoja je nedavno prekinula vezu s košarkašem Mattom Barnesom, pa joj je malo pozornisti dobro došlo. Ona i sestra Laura najpoznatije su poreality showu 'Basketball Wives: L.A.', a ubrzo bi se trebala početi prikazivati treća sezona.

U filmu 'Gospodar vjenčanja' glumi i Vince Vaugh koji je našao u seski sendviču atraktivnih sestara, a uz njega na velikom platnu su i Kevin Hart, Josh Gad i Kaley Cuoco Sweeting.

Ekskluzivno na portalu Dnevnik.hr pogledajte prilog o snimanju hit komedije 'Gospodar vjenčanja' i upoznajte Jimmyja Callahana (kodno ime: Bic Mitchum) vlasnika spomenute tvrtke koja se bavi iznajmljivanjem lažnih kumova i djevera. A upravo je to ono što će biti potrebno Dougu Harrisu, mladiću koji se uskoro ženi s Gretchen i koji treba ne samo kuma, već i sedmoricu djevera.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook