Popio čašicu više

Američki mediji objavili vijest o uhićenju Rade Šerbeždije: Glumac tvrdi da nije počinio nikakav prekršaj

Rade Šerbedžija (Foto:Profimedia) Rade Šerbedžija (Foto:Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Rade Šerbedžija (Foto:Profimedia) Galerija

Rade Šerbedžija našao se u problemima s kalifornijskom policijom.

Slavni hrvatski glumac, koji je ostvario i uspješnu karijeru u Hollywoodu Rade Šerbedžija, uhićen je u pijanom stanju, prenosi TMZ. Do uhićenja je došlo prošlog tjedna u Kaliforniji nakon što je policija uočila glumčevo vozilo kako krivuda ulicama Santa Monice.

Pogledaj i ovo Filip Nola - 5 Nešto je drugačije Sjećate li se psihijatra iz popularne serije "Naša mala klinika"? Evo koliko se promijenio otkad je glumio omiljeni lik!

Nakon što su ga zaustavili, policajci su u automobilu pronašli otvorenu bocu viskija, a Rade je pokazivao znakove intoksikacije, piše TMZ koji je objavio i glumčevu fotografiju iz policijske postaje.

Rade nije proveo puno vremena iza rešetaka jer je platio jamčevinu i izašao na slobodu.

O incidentu i uhićenju Rade je progovorio za Blic : "Nije bilo nikakvog prekršaja u vožnji. Zaustavili su me rutinski i pošto sam popio tri čaše vina, alkotest bio je malo iznad dozvoljene granice ", objasnio je glumac.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene