Jeste li znali?

'Prostitutke na festivalima s velikim zvijezdama zarade i po 40.000 dolara'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Filmski festival koji se održava u Cannesu od 15. do 26. svibnja još jednom će okupiti brojne zvijezde filma s 'A' liste, a događaju se raduju, kako kažu, i brojne prostitutke koje taj događaj nazivaju 'isplatom godine'.

Iako je riječ o glamuroznom događaju za koje se na crvenom tepihu nose skupocjene toalete i ušminkana odijela, cijeli Festival u Cannesu ima i svoju 'mračniju' tajnu.

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte galeriju! Žena od milijun dolara! Sharon Stone zasjenila mlađe manekenke

Kako brojni inozemni mediji izvještavaju, od Business Insidera do Hollywood Reportera, tijekom Filmskog festivala u Cannessu cvijeta i prostitucija.

Tako, prema pisanju Hollywood Reportera, poslovnjak i nekadašnji suradnik Moatessema Gadafija, sina Moamera Gadafija - Elie Nahas u intervjuu otkriva sve o organiziranom svijetu kriminala i prostitucije koji se događa iza zastora velike svjetske pozornice.



'Bilo je pedesetak djevojaka, od manekenki do misica'

On je nekad i sam uzimao 'veliki dio kolača' iz novca koji se okreće u ovoj industriji tako što je svake godine dovodio djevojke koje je zaposlio u svojoj agenciji za modeling iz Bejruta i koja je, naravno, bila paravan za prostituciju. No, od skandala 2007. godine nalazi se iza rešetaka jer odslužuje kaznu od osam godina zatvora.

'Bilo je pedesetak djevojaka. One su zabavljale brojne poslovnjake, političare, ali i zvijezde. To su razne manekenke, modeli, ali i raljice izbora za Miss, a muškarce su susretale na jahtama, u hotelima i vilama iznad Cannesa', stoji i u službenom policijskom izvješću koje je procurilo u medije.

Iako je godinama uspješno vodio posao za koji policija navodo zna, jedno jutro su mu upali u hotel i uhitili ga. 'Zašto ja? Policija zna što se događa tijekom filmskog festivala, ali se prave da ne vide. A mene su ipak vidjeli. Zašto? Zato jer sam radio za Gadafija', kaže Nahas u intervjuu za Hollywood Reporter.

'Zaradile bi i do 40.000 dolara za jednu noć'

Festival u Cannesu tamošnje prostitutke koje zarađuju od 50 do 75 dolara po satu, nazivaju7 'plaćom godine' zato jer zarađuju od 4.000 dolara pa na više za jedan sat. 'Prostitutke stoje na ulicama Cannesa. To su one djevojke koje su dobro odjevene i ne puše cigarete', komentirao je i Eoger Ebert na Twitteru 2010. godine.

Brojne prostitutke nikad ne idu u barove ili hotele osim kad je festival. To priznaje i Daisy koja se bavi prostitucijom. 'Velika je konkurecija tijekom festivala jer je jako puno djevojaka, ali lokalne imaju prednost. Svi se jednako radujemo festivalu'.

'Djevojke mogu zaraditi i 40.000 dolara po večeri jer su Arapi koji dolaze tamo vrlo darežljivi ljudi na svijetu. Tijekom Cannesa nose i po 10.000 dolara u novčaniku', otkrije Nahas.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene