Svi ga se sjećate!

Prije 15 godina zahvaljujući njoj dogodio se jedan od najkontroverznijih trenutaka u svijetu šoubiznisa

Madonna Britney Spears (Foto: YouTube) Madonna Britney Spears (Foto: YouTube) Youtube 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna Britney Spears (Foto: YouTube) Madonna (Foto: Getty) Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: Profimedia) +0 Madonna (Foto: Profimedia) Galerija

Pop kraljica Madonna danas slavi 60. rođendan, a na sceni je nešto više od 35 godina.

Pop kraljica danas slavi 60. rođendan.

Pogledaj i ovo Madonna - 1 Nije mislila Madonnini fanovi šokirani su zbog onoga što je rekla čovjeku u invalidskim kolicima, snimka s koncerta proširila se internetom

Radi se o neponovljivoj Madonni koja okrugli rođendan slavi u dalekom Marakešu, a prošlo je nešto više od 35 godina otkad je stupila na scenu.

Od tada, pjevačica nam je podarila brojne glazbene hitove, ali i skandale te kontroverzne izjave po kojima je postala itekako poznata. Svojim iskrenim mišljenjem, Madonna je godinama revolucionalizirala glazbu, modu i žene, a nikada ju nije bilo previše briga što drugi misle o njoj.

Madonna (Foto: Profimedia) Madonna (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Iako je kontroverznih istupa i izjava imala poveći broj tijekom tri desetljeća na sceni, jedan od svakako najpoznatijih dogodio se prije 15 godina. Bilo je to 2003. godine, a u njemu su sudjelovale i dvije pop princeze, Britney Spears i Cristina Aguilera.

Bio je to jedan od trenutaka koji je ušao u povijest zabavne industrije, a dogodio se na pozornici dodjele VMA nagrada.

Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Njih tri zajedno su izašle na spomenutu pozornicu, zapjevale Madonnin hit "Hollywood", a zatim je kraljica obje princeze poljubila u usta.

No ako ste mislili kako su poljupci bili spontani, nisu, jer se kasnije otkrilo kako su bili itekako uvježbavani i to mjesecima unaprijed kako bi se o njima pričalo. I sve što je zamišljeno jest i ostvareno jer se 15 godina kasnije o tome i dalje priča.

Prisjetite se kako je to izgledalo u videu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene