OMG!

Pronađena fotografija golog Tita

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Vjerovali ili ne, na ovoj fotografiji se, s velikom vjerojatnošću, nalazi upravo veliki bivši predsjednik SFRJ - Josip Broz Tito. No, ovo golo izdanje je snimljeno prije njegove popularne faze.

Riječ je o autentičnoj fotografiji koja je 1961. godine objavljena u Zborniku španjolskih boraca.

Knjiga je ubrzo povučena s tržišta, piše Glas javnosti, no novinar i publicist Željko Zirojević, koji je istraživao ulogu nekadašnjeg predsjednika Jugoslavije, Josipa Broza Tita, u građanskom ratu u Španjolskoj, naišao je na ovu potpuno nepoznatu Titovu fotografiju na kojoj je prikazan potpuno gol.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić (Foto: Instagram) Kakvo tijelo! Fotke našeg poznatog pjevača dokaz su da ne podižu samo ljepotice temperature na plažama, već i frajeri

>> TAJNA Titovih sefova: Otvoreni nakon 33 godine!

Zirojević je naveo da je fotografija “Jugoslavena koji se kupaju”, na kojoj se nalazi i Tito, potpuno gol, 1939. godine nastala u francuskom vojnom logoru u kojem su boravile međunarodne snage.

Točno je da je Josip Broz Tito, 5. svibnja 1952. godine, novinarima američkog Lifea, rekao da je jednom kratko posjetio Španjolsku i proveo jedan dan u Madridu, piše radiosarajevo.ba.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene