Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Folk pjevačica iz susjedne nam zemlje, našla se u nimalo ugodnoj situaciji. Internetom kruže njezine fotografije na kojima se, navodno, samozadovoljava.


- Svatko ima neku golišavu fotografiju u telefonu, pa goli smo se i rodili! Nije mi jasno zašto su se okomili na mene i zašto mi žele  razoriti brak – izjavu prenosi srpski Telegraf.

Ove godine svi su kliknuli na Tinu Katanić

Vezani članci Dragan Marković Palma: Bunga bunga zabave - 2 Skandal u Srbiji, Vučićeva koalicijskog partnera optužuju da je podvodio djevojčice: "Znalo se da poslije zabava one idu s njim" Lorenzo Gentile - 2 Je li u Petrinji bilo krađe humanitarne pomoći? Talijan tvrdi: "Paketa nije bilo. Optužili su me da smo poslali popišanu robu." U općini mu dobacuju: "Mafijo"

Fotografije na kojima se pjevačica samozadovoljava, šire se internetom brzinom svijetlosti, a sama je Dara navodno i priznala da su njezine, te otkrila kome ih je slala.

Tko tu koga? Dugim jezicima pokazale koliko se vole!


Špekuliralo se da ih je slala muškarcu s kojim vara supruga, no folkerica tvrdi suprotno. – Pijem sedative cijeli dan! Suprug Milan je pored mene cijelo vrijeme. Te fotografije sam slala svojem mužu i ostale su u telefonu kad sam ga odnijela na popravak. Netko je očigledno to iskoristio. Mi tako šaljemo jedno drugome fotografije kad smo razdvojeni, tako ga palim! Nije mi jasno zašto su se okomili na mene i zašto mi žele uništiti brak – izjavila je Dara koja je potom sebe usporedila sa pop kraljicom. – I Madonna ima takve fotografije i djecu, pa joj ništa ne fali! Moj muž to razumije i podržava me maksimalno. Ostat ćemo zajedno usprkos svemu. – zaključila je Dara Bubamara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook