Brazilska voditeljica Fernanda Lima, koja je pažnju na sebe skrenula tijekom vođenja izvlačenja skupina za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, pripremila je lijepo iznenađenje muškoj populaciji.


Naime, u javnost je procurio video koji je lijepa voditeljica Fernanda Lima snimila s partnerom Rodrigom Hilbertom još 2010. godine, a radnja se zbiva u njihovoj spavaćoj sobi. Voditelji su se u videu prepustili "igricama" te se strastveno ljube i grle.

Vezani članci Slika nije dostupna Pobjednica Eurosonga je zvijezda pornića?! Slika nije dostupna 'Pokazat ću kćeri svoj pornić kada će navršiti 13 godina'

Na trenutak postala fokus cijelog svijeta!

Podsjećamo, ova lijepa žena majka je dvoje djece koje ima sa suprugom, također modelom i glumcem, 33-godišnjim Rodrigom Hilbertom. A unatoč njezinom izgledu, nije riječ samo o još jednom lijepom licu već o ženi koja ima bogato voditeljsko iskustvo.

Lima je još 2010. godine vodila svečanu ceremoniju predstavljanja simbola Svjetskog prvenstva 2014. godine. Vodila je i ostale službene manifestacije vezane uz ovo veliko nogometno natjecanje koje će se iduće godine održati u njezinom rodnom Brazilu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook