Nikad zadovoljni

Priznali su plastične korekcije, promijenili se i – sve požalili!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hollywood je pun savršenih žena, a one koje nisu prirodno obdarene poduzet će sve da dosegnu savršenstvo. Ipak, ne rade to samo žene, ima i muškaraca.

Plastične operacije, korekcije i kozmetički tretmani redoviti su među hollywoodskim zvijezdama - ipak, neki priznaju a druge ne svoje promjene na licu i tijelu. Ovo su zvijezde koje su zažalile što su ikada otišle 'pod nož', piše Radar Online. Ne ispadne sve uvijek idealno, a zdravlje je ipak na prvom mjestu.

Pogledaj i ovo showbuzz Tajne su vani Otkriveno još zahvata koje je imala Marilyn Monroe!

>> Nakon 330 plastičnih operacija, žali što je napravila od sebe!

Carmen Electra

Lijepa glumica koja se proslavila u seriji 'Baywatch' u 27-oj godini odlučila je povećati grudi s veličine 32B košarice, na DD – to su ukupno tri puta veće grudi.'Lijepo je što više ne moram nositi push-up grudnjak, no mogla sam i bez toga', priznala je Carmen u intervju za Contact Music.

Courtney Love

Glazbenica i udovica Kurta Cobaina, puno je toga promijenila na sebi, no više od svega htjela je velike usne. Prije ih ne naglašavala tamnim ruževima kojima bi ih vizualno povećala, no onda je otišla na operaciju. 'Samo želim usne koje mi je Bog dao, bila sam tako slatka, imala sam lijepe usne', rekla je Courtney putem svoje MySpace stranice.

Dana Delany

Poznata glumica prije je nosila šiške kako bi pokrila bore na čelu, no onda je probala Botox. Njezin dermatolog joj je savjetovao da proba s Botoks, no pogodio joj je živac. 'To je utjecalo na moj mišić u desnom oku,tako da mi je desno oko malo spušteno. Prije sam bila savršeno simetrična, a sada to više nisam', rekla je Dana, glumica najpoznatija po ulozi u seriji 'Očajne Kućanice'.

Heidi Montag

Bila je prirodna slatkica, no kada je postala poznato lice u reality showu 'The Hills', Heidi je odlučila poboljšati svoj izgled. Postala je kontroverzna jer je napravila čak 10 korekcija od jednom koje su uključivale povećanje grudi, operaciju nosa, liposukciju... Napravila je sve što je mislila, no Heidi je ipak priznala kako žali za svojim odlukama.

Jamie Lee Curtis

Slavna glumica isto je tako pokleknula pod trendom Hollywooda. Priznala je kako je koristila Botox, a bila je i na liposukciji. 'Bila sam na maloj korekciji, malo sam i povećala usne, malo koristila Botoxa. I znate što? Ništa od toga ne djeluje! Ništa!', priznala je za More magazine.

Jane Fonda

Slavna glumica uvijek je bila proglašavana jednom od najljepših žena u Hollywoodu, a tek je nedavno priznala Larry Kingu kako je nekoliko puta išla pod nož – iako se nakon prvog puta zaklela da se to neće ponoviti.

>> Transformacije srpskih zvijezda: Biste li ih prepoznali?

Kathy Griffin

Poznata američka komičarka priznala je kako je nos operirala kada je imala 26 godina. Kako su godine prolazile, Kathy je priznala i liposukciju. U svojoj knjizi je priznala kako je to bila loša odluka koja je skoro ugrozila njezin život.

Kenny Rogers

Slavni Kenny bio je prepoznatljiv po svojem izgledu, no zaključio je da izgleda prestaro. Išao je nekoliko puta na operaciju kako bi izgleda mlađe. 'Ja sam kralj plastične operacije, ja sam bionički muškarac. Volio bih da to nisam napravio, moje oči prije su bile pune topline', rekao je Kenny za National Enquirer.

Kim Kardashian

Pričalo se kako je slavna reality zvijezda imala nekoliko plastičnih operacija, no priznala je samo kako je probala Botox. No imala je lošu reakciju, te je dobila podljeve i masnice.

Lisa Rinna

Poznata američka glumica uvijek je bila atraktivna, no željena je imati veće usne. Stavila je silikone kada je imala 24 godine, a nedavno ih je i izvadila, no njezine usne nikada više neće biti iste.

Mickey Rourke

Poznati glumac nekada je bio seks simbol, no nakon što je uzeo pauzu od glume, počeo je svoju boksačku karijeru. Imao je nekoliko teških operacija, a priznao je kako je bio kod 'krivog liječnika'.

Pamela Anderson

Lijepa plavuša nije uvijek bila bujna, no zahvaljujući velikim umjetnim grudima, njezina karijera se vinula u nebesa. Ipak, nakon nekoliko godine, silikone je izvadila i zamijenila ih.

Koja transfornacija je po vama bila bila uspješna?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene