Bivša supruga pokojnog Elvisa Presleyja pojavila se danas u jutarnjem showu "Lorarine". Društvene mreže užarile su se od komentara.


Bivša supruga pokojnog Elvisa Presleyja, Priscilla Presley, pojavila se u četvrtak ujutro u jutarnjem showu "Lorarine", a gledatelje je šokirala potpuno zategnutim licem, bez ijedne bore. Budući da gospođa ima 71 godinu, mnogi su već tijekom njenog javnog nastupa na društvenim mrežama komentirali njen izgled.

Priscilla Presley (Foto: Getty)

"Mijenjam programe i u jednom trenutku mi se učinilo da sam vidio guštera, a ispostavilo se da je to Priscilla Presley nakon operacija", piše jedan korisnik društvene mreže. "Žao mi je, siguran sam da je ona draga žena, ali imat ću noćne more nakon što sam pogledao emisiju, lice joj se jedva miče", piše drugi.

Priscilla Presley (Foto: Getty)

Priscilla je, inače, bila žrtva doktora Serrana iz Argentine, koji je svojim pacijenticama narušavao zdravlje te im umjesto botoksa ubrizgavao smjesu sličnu onoj koja se u Argentini koristila za podmazivanje automobilskih dijelova. Čini se da ni nakon tog iskustva nije odustala od estetskih zahvata. Inače, Priscilla je s Elvisom bila u braku od 1967. do 1973. godine, kada su se rastali. Ipak, sve do njegove smrti 1977. godine ostali su u sjajnim odnosima te je uvijek za njega imala samo najbolje riječi.