Čudan osjećaj

Princ Charles opet je sreo obožavateljicu koja ga je poljubila prije 40 godina

Leila Sherwood, princ Charles (Foto: Getty Images) Leila Sherwood, princ Charles (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Leila Sherwood, princ Charles (Foto: Getty Images) Princ Charles (Foto: Getty Images) +0 Princ Charles (Foto: Getty Images) Galerija

Leila Sherwood 1979. osvanula je na naslovnicama kada je kao 14-godišnjakinja mladog princa od Walesa poljubila u obraz na aerodromu u australskom gradu Cairnsu.

Britanski princ Charles ponovno se sreo sa ženom koja ga je poljubila prije gotovo 40 godina, piše BBC.

Pogledaj i ovo Princeza Diana i Jemima Khan - 2 Otkrila je i razlog Bliska prijateljica princeze Diane potvrdila ono u što su mnogi od početka sumnjali, sve je bilo namješteno?

Leila Sherwood 1979. osvanula je na naslovnicama kada je kao 14-godišnjakinja mladog princa od Walesa poljubila u obraz na aerodromu u australskom gradu Cairnsu.

Princ Charles (Foto: Getty Images) Princ Charles (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Charles ovoga tjedna boravi u posjetu kontinentu, a u nedjelju je bio na misi i posjetio prašumu pored tog grada na sjeveroistoku Australije.

Gospođa Sherwood čekala je pred crkvom Svetog Ivana Evanđelista kako bi ponovno srela princa.

Leila Sherwood, princ Charles (Foto: Getty Images) Leila Sherwood, princ Charles (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Leila mu je pokazala fotografiju iz starih novina na kojima se vidi povijesni poljubac.

"Primio me je za ruku i rekao 'Bog te blagoslovio'. Nisam mu htjela pustiti ruku", rekla je Sherwood.

Princ Charles (Foto: Getty Images) Princ Charles (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Princ je potom obišao prašumu Daintree gdje se susreo s Aboridžinima iz plemena Kuku Yalanji. Na rasporedu je bio i posjet zračnoj bazi Letećih doktora u Cairnsu koji pružaju pomoć stanovnicima zabačenih dijelova Australije.

Britanski prijestolonasljenik imao je naporan tjedan u Australiji gdje je ranije otvorio Igre Commonwealtha. Na primanju u Brisbaneu našalio se na račun nadolazećeg 70. rođendana.

"Nažalost, znam kako je to... Čudan osjećaj nevjerice da se to doista događa i da više nikada, primjerice, neću moći obući kupaće gaćice", rekao je Charles.

 

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene