Leila Sherwood 1979. osvanula je na naslovnicama kada je kao 14-godišnjakinja mladog princa od Walesa poljubila u obraz na aerodromu u australskom gradu Cairnsu.

Galerija


Britanski princ Charles ponovno se sreo sa ženom koja ga je poljubila prije gotovo 40 godina, piše BBC.

Vezani članci Kiša u Australiji nakon velikih požara Obilne kiše u Australiji gase požare i pomažu poljoprivrednicima: "Oko nas je puno osmijeha" Princ Charles, Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Svi su zabrinuti: Obitelj do Meghan i Harryja pokušava doprijeti s puno ljubavi i pažnje, ali oprezno

Leila Sherwood 1979. osvanula je na naslovnicama kada je kao 14-godišnjakinja mladog princa od Walesa poljubila u obraz na aerodromu u australskom gradu Cairnsu.

Leila Sherwood, princ Charles (Foto: Getty Images)
Princ Charles (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Charles ovoga tjedna boravi u posjetu kontinentu, a u nedjelju je bio na misi i posjetio prašumu pored tog grada na sjeveroistoku Australije.

Gospođa Sherwood čekala je pred crkvom Svetog Ivana Evanđelista kako bi ponovno srela princa.

Leila Sherwood, princ Charles (Foto: Getty Images)
Leila Sherwood, princ Charles (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Leila mu je pokazala fotografiju iz starih novina na kojima se vidi povijesni poljubac.

"Primio me je za ruku i rekao 'Bog te blagoslovio'. Nisam mu htjela pustiti ruku", rekla je Sherwood.

Leila Sherwood, princ Charles (Foto: Getty Images)
Princ Charles (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Princ je potom obišao prašumu Daintree gdje se susreo s Aboridžinima iz plemena Kuku Yalanji. Na rasporedu je bio i posjet zračnoj bazi Letećih doktora u Cairnsu koji pružaju pomoć stanovnicima zabačenih dijelova Australije.

Britanski prijestolonasljenik imao je naporan tjedan u Australiji gdje je ranije otvorio Igre Commonwealtha. Na primanju u Brisbaneu našalio se na račun nadolazećeg 70. rođendana.

"Nažalost, znam kako je to... Čudan osjećaj nevjerice da se to doista događa i da više nikada, primjerice, neću moći obući kupaće gaćice", rekao je Charles.

 

(Hina)