Bez dlake na jeziku

Tom Hardy progovorio o prijateljstvu s princom Harryjem, nitko nije očekivao da će ovo reći

Tom Hardy i princ Harry (Foto: Profimedia) Tom Hardy i princ Harry (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Hardy i princ Harry (Foto: Profimedia) Tom Hardy (Foto: Getty Images) Tom Hardy (Foto: Getty Images) Tom Hardy (Foto: Getty Images) +0 Tom Hardy i princ Charles (Foto: Profimedia) Galerija

Toma Hardyja i princa Harryja povezuje dugogodišnje prijateljstvo.

U nedavnom intervjuu za “Esquire“ glumac Tom Hardy otkrio je brojne zanimljive detalje iz privatnog života, uključujući i priču kako je hrabro priskočio u pomoć ženi koja je krvarila na ulici, o snimanjima filmovima i brojnim ulogama.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

No ono što nitko nije očekivao da će Tom progovoriti o prijateljstvu s princom Harryjem. Naime, Tom i njegova supruga Charlotte nazočili su kraljevskom vjenčanju koje je održano u svibnju ove godine i dok o toj temi nije želio govoriti i odavati Harryjevu privatnost, nije se suzdržao u opisivanju Harryja, nazvavši ga j**enom legendom!

Tom Hardy (Foto: Getty Images) Tom Hardy (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Životni putevi Toma i Harryja križali su nekoliko puta tijekom njihovih života, a uz to su i rođeni na isti datum, 17. rujna. Družili su se u mnogim prilikama, od polo turnira do filmskih premijera. Zanimljiva je i činjenica da je upravo Tom ambasador prinčeve zaklade, koju je osnovao Harryjev otac, princ Charles.

Tom Hardy i princ Charles (Foto: Profimedia) Tom Hardy i princ Charles (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene