LJUBAV NE POZNAJE SPOL

USUDILI SE PRIZNATI Slavni koji se ne srame onoga što zbilja jesu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Saznajte koji su to američki celebrity koji su priznali kako vole muškarce i žene.

Oni su zvijezde koje se neprestano nalaze pod budnim okom medija. Ipak, i oni nas ponekad zbilja uspiju šokirati. Bogati i slavni nas tako znaju iznenaditi kada pune novinske stupce brojnim skandalima, bračnim statusima ili pak novim filmskim ili glazbenim postignućima. Međutim, najveće iznenađenje je ono što je javna tajna. To je seksualno opredjeljenje koje danas u 21. stoljeću možda i više nije tako tabu tema. Stoga su se ovi odvažni celebrity odlčučili progovoriti i javno priznati kako vole i cure i dečke. Pogedajte tko su hollywoodski biseksualci.

Pogledaj i ovo Johnny Depp Zbog Amber Heard Prva supruga Johnnyja Deppa prekinula medijsku šutnju i istupila u javnost nakon dugo vremena: "Bilo je prestrašno"

Megan Fox

Seksi zvijezda filma 'Transformers' u intervjuu koji je dala za magazine Esquire 2009. otkrila je kako smatra da su svi ljudi rođeni biseksualci, ali da moraju birati zbog pritiska društva. `Nikada ne propitujem svoju biseksualnost.`, kaže Megan. Tako je istoimenom magazinu 2011. otvoreno priznala kako podjednako voli i žene i muškarce. ' Ja sam biseksualna i ne dvoumim se oko toga. Ali, istovremeno sam i licimjerna, jer nikada ne bih izlazila sa djevojkom koja je biseksualna, zato što to znači da ona spava i sa muškarcima, a muškarci su toliko prljavi da nikada ne bih željela spavati s djevojkom koja je spavala sa muškarcem , objasnila je Fox. No,čini nam se kako Fox ipak za jednu nijansu preferira muškarce budući trenutno čeka treće dijete sa suprugom Brianom Austinom Greenom.

Angelina Jolie

Angelina je već prije otvoreno u par navrata obznanila kako je imala veze sa drugim ženama. Javnosti je tako poznata njezina afera sa japansko-američkom manekenkom Jenny Shimizu. Američki mediji su svojevremeno šuškali kako se Joli opet okrenula ženskim nježnostima upravo zbog ogromnog stresa pod kojim se nalazi pokušavajući izbalansirati uspješnu karijeru, odnos s Bradom Pittom te odgoj djece kao i humanitarni rad. 'Za Angelinu je to samo seks, a kako se ne nalazi s muškarcima za nju to nije prevara Brada", izjavio je njen bliski prijatelj.' Ipak, stvari su se malo preokrenule. Navodno Brad Pitt sad ima ljubavnicu što je Angie jako razbjesnilo.

David  Bowie

Daleko je više žena koje su se usudile otkriti da su biseksualne. Muška biseksualnost je i dan danas tema o kojoj se ne rado priča. 'Istina je da sam biseksualac i ne mogu reći da to nisam dobro iskoristio. Pretpostavljam da je to najbolja stvar koja mi se dogodila", rekao je davne 1976. za časopis Playboy.

Drew Barrymore 

Poznata glumica koja je, nažalost, od svoje 16. godine bila ovisna o drogama, priznala je 2003. Kako voli žene. 'Da li me žene seksualno privlače? Da, potpuno. Oduvijek sam se smatrala biseksualnom. Volim žensko tijelo. Mislim da su dvije žene zajedno potpuno prelijepa stvar, isto kao što su muškarac i žena prelijepi. Kada ste sa ženom, to je kao da istražujete svoje tijelo ali kroz nekoga drugog”, rekla je glumica 2003. u intervjuu za magazin Contact. Drew je danas u braku s Willom Kopelmanom, s kojim ima dvoje djece.

Amber Heard

Seksipilna američka glumica ne skrivaja da voli žene. Amber je 2010. godine na svečanosti GLAAD progovorila o svojoj seksualnosti. Biseksualna Amber je navodno prije tri godine ostavila glumca Johnnya Deppa navodno zato što više nije mogla podnositi njegove promjene raspoloženja. Ostavila ga je i otišla u Pariz s manekenkom Marie de Villepin. Glumica je bila i u vezi s Tasyom Van Ree. ‘Sebe ne određujem kao ljubiteljicu muškaraca ili žena. Imala sam uspješne veze i sa ženama i s muškarcima. Važno je voljeti osobu, a ne spol’, izjavila je jednom prilikom lijepa Amber. Podsjetimo, Amber se trenutno razvodi od Deppa kojeg optužuje da ju je fizički zlostavljao.

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene