Uhvaćena je na djelu – audio zapis u kojem širi govor mržnje odjeknuo je poput bombe američkim medijima!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Paris Hilton, koju mediji rado nazivaju razmaženom bogatašicom, snimljena je dok je širila govor mržnje homofobnim izjavama o gay populaciji koja nasumično bira partnere za seks. 'Gay dečki su najnapaljeniji na svijetu. Odvratni su! Većina njih vjerojatno ima AIDS', izjavila je. Snimku je u potpunosti prenio portal RadarOnline, a kada su novinari portala kontaktirali bogatašicu kako bi dobili njen komentar, njen glasnogovornik je rekao da su njeni komentari izražavali zabrinutost zbog opasnosti od seksa bez zaštite koji bi mogli imati za život opasne posljedice.

>> 'Težak' posao, ali netko i to mora!

Vezani članci Branko Bačić Bačić: "Čvrsto stojimo iza ministra Beroša, niti jedan ministar u posljednjih 20 godina nije se suočio s izazovima s kojima se suočio on" Željko Kerum Kerum nakon razgovora u policiji zbog govora mržnja: ''Ima mukte reklamu, bio je u 20 medija, gubim bezveze vrijeme na gluposti''

'Taksist koji je snimio razgovor Paris Hilton i njenog prijatelja u medije je pustio samo dio njihovog razgovora. Njena namjera nije bila reći išta pogrdno o gay populaciji. Paris je veliki pobornik gay populacije i nikad ne bi namjerno dala ikakav negativan komentar o ičijoj seksualnoj orijentaciji', tvrdi glasnogovornik i optužio taksista koji je izjavio kako nije mogao vjerovati što je čuo od mlade bogatašice.

Izvučeno iz konteksta ili ne, poslušajte snimku RadarOnlinea i – zaključite sami!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook