Scotland Yard na nogama

Zabrinjavajući incident: Žena provalila u školu koju pohađa princ George

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Sa školom u koju ide princ George radimo na mjerama sigurnosti nakon incidenta", navodi Scotland Yard.

Scotland Yard objavio je u srijedu da poduzima sigurnosne mjere u školi u kojuide mali britanski princ George u Londonu nakon uhićenja četrdesetgodišnje žene osumnjičene za pokušaj provale.

Pogledaj i ovo Princ William, Kate Middleton i princ George vidite li vi što nedostaje? Netko se dobro poigrao s božićnom čestitkom Williama i Kate, ali svi se pitaju kako oni nisu primijetili tako očite detalje prije puštanja u javnost!

Osumnjičena je privedena u srijedu rano poslijepodne pošto je dan ranije ušla u zgradu, navela je londonska policija u priopćenju bez drugih pojedinosti. "Sa školom u koju ide princ George radimo na mjerama sigurnosti nakon incidenta", navodi Scotland Yard.

Četverogodišnji George, treći u nizu za nasljeđivanje britanske krune, krenuo je u vrtić 7. rujna u privatnoj školi St Thomas's Battersea u kojoj školska godina stoji oko 18.000 funti (19.600 eura).

Praunuk kraljice Elizabete II. i unuk princa nasljednika Charlesa provest će godinu dana u tom razredu, a zatim krenuti u osnovnu školu u dobi od 5 godina, kao što je običaj u Velikoj Britaniji.

Objava izbora te škole bila je iznenađujuća jer se predviđalo da će biti izabrana prestižna londonska škola Wetherby, u kojoj su se počeli školovanje njegov otac princ William i stric princ Harry.

Britanski vodič najboljih škola "The Good Schools Guide" opisuje St Thomas's Battersea kao "malo kaotično zdanje za kozmoplitske roditelje koji žele svojoj djeci pružiti najbolje englesko obrazovanje koje novac može kupiti". (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene