Iako je protekli tjedan za nju bio trijumfalan i na privatnom i na poslovnom planu, ipak je neslavno završio...


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Njezin 10 godina mlađi bivši ne odvaja se od milijunašice, a ona pokazuje tetovažu među grudima Liam Payne i Maya Henry (Foto: Instagram) Glazbenik se ne odvaja od mlađahne manekenke koja ga je vratila u život nakon teškog prekida

Na sinoćnjem humanitarnom koncertu 'Stand Up To Cancer' na Channel 4, Cheryl se osramotila zbog tehničke greške, a video se brzinom munje proširio internetom i pojavio u svim medijima. Iako je izgledala zapanjujuće – zvuk koji je 'proizvodila' tijekom nastupa baš i nije bio očaravajući.

>> Novi dečko otkrio način kako 'slomiti' njezinu majku

Naime, Cheryl je trebala pjevati na playback, međutim, izgleda da je došlo do greške, pa je puštena samo matrica njezine pjesme' Call My Name', pa je pjevačica prvi dio pjesme, dok kvar nije uklonjen i popravljen, 'otpjevala' svoj hit šapćući u mikrofon.

>> Životna drama pjevačice: 'Ugrozila me suprugova nevjera'

Očigledno je i sama primijetila da nešto nije u redu jer se sramežljivo skrivala iz kose cijeli nastup nakon kojeg je voditeljica Davina McCall požurila zagrliti je i utješiti. 'Večeras je bitno što radimo, a ne kako', rekla je.

>> Bila je uvjerena kako je liječnici pokušavaju ubiti!

I dok su joj se mnogi izrugivali i ismijavali je po društvenim mrežama, Cheryl je zlim jezicima odgovorila tweetom: 'Uistinu se ne osjećam uzrujanom zbog tehničkih grešaka za vrijeme moje izvedbe. Samo se nadam da je svaki komentar koji sam izazvala pridonio svrsi nastupa'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook